Trailer: "Hostiles": Christian Bale fører an i intens western

Den første trailer til Scott Coopers "Hostiles" er nu landet. Christian Bale og Rosamund Pike spiller hovedrollerne i den nervepirrende western, og du kan få en smagsprøve nedenfor.

"Hostiles" foregår i 1892. Bale spiller kaptajnen Joseph Blocker, som får til opgave at transportere en gammel fjende, høvdingen Yellow Hawk, tilbage til hans hjem hos de indfødte. Undervejs samler Blocker og hans gruppe en kvinde op, som har mistet sin familie i et af de indfødtes brutale overfald. Turen derfra bliver både fysisk opslidende og mentalt anstrengende, og det hjælper ikke just, at hadet ulmer under overfladen blandt de rejsende...

"Gone Girl"-stjernen Rosamund Pike spiller rollen som Rosalie, der slutter sig til Blocker og kompagni efter at have været udsat for den voldsomme tragedie. Wes Studi ("Penny Dreadful") er høvdingen Yellow Hawk.

Castet tæller desuden Rory Cochrane ("Operation Argo"), Jesse Plemons ("American Made") og Stephen Lang ("Don't Breathe"). Instruktør Scott Cooper stod senest bag "Black Mass", men har også givet os "Crazy Heart" fra 2009 og "Out of the Furnace", som ligeledes havde Christian Bale i hovedrollen.

Se også: Moovy TV møder instruktøren bag "Black Mass"

Bale og Foster genforenet

Det nye projekt er såmænd ikke Bales første western – i 2007 kunne man således se ham i genindspilningen af "3:10 to Yuma", der også havde Ben Foster ("Hell or High Water") på rollelisten. De to bliver nu genforenet i "Hostiles", hvor Foster spiller den kriminelle Philip Wills.

Filmen høstede store roser, da den spillede ved Telluride-filmfestivalen for nylig. Indtil videre står projektet dog uden distributør, men mon ikke den gode omtale og denne stemningsmættede trailer kan føre til, at en aftale kommer i hus.

Kommentarer

"Hostiles": Christian Bale fører an i intens western

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen