Trailer: International "Ghostbusters"-trailer har mere Chris Hemsworth

Forleden udkom den første lange trailer til det kommende "Ghostbusters"-reboot, og reaktionerne var ikke ligefrem voldsomt positive. "Puha, det ser ikke godt ud" og "Har potentiale til at nævnes i samme åndedrag som 'Batman and Robin'" lød et par af reaktionerne på Moovy-forummet.

Måske i forhåbningen om at score mere positiv omtale har Sony nu udgivet en alternativ, international trailer til filmen, som minder meget om den første, men også har nogle andre jokes og flere scener med Chris Hemsworth ("Thor").

Det nye hold kvindelige spøgelsesjægere spilles af Kristen Wiig ("Bridesmaids"), Kate McKinnon ("Ted 2"), Melissa McCarthy ("Spy") og Leslie Jones ("Top Five"). I rollen som deres sekretær finder vi førnævnte Hemsworth, og Andy Garcia ("Ocean's Eleven") spiller New Yorks borgmester. Tv-komikeren Neil Casey ses i rollen som filmens skurk.

"Ghostbusters" har premiere 14. juli.

Kommentarer

International "Ghostbusters"-trailer har mere Chris Hemsworth

 • 1

  Denne trailer ligner den første og den giver ikke denne film en chance.

  Den originale film har som mange har nævnt, en god balance mellem "horror" og komedie.

  Den her virker ikke til at have noget noget der minder om "horror" eller er det bare mig ?  

  eatit13-03-16 10:15

 • ★★★★0

  jeg kan huske, at jeg som lille fandt biblioteksscenen i starten vildt uhyggelig. Den er jo så nærmest kopieret direkte her, hvor den så bare er gjort fjollet.

  chandler7513-03-16 10:43

 • ★★★★0

  Jeg er enig. Jeg kan huske, at jeg som lille fandt biblioteksscenen i starten vildt uhyggelig. Den er jo så nærmest kopieret direkte her, hvor den så bare er gjort fjollet.

  chandler7513-03-16 10:43

 • ★★★★1

  Jeg synes faktisk denne trailer var en lille smule bedre, eller også er jeg bare kommet mig over chokket fra den første. Som Rasmus er inde på, så er gyserstemningen forduftet, og der satses udelukkende på komedie. Så er det bare en skam, at ingen af disse damer er halvt så morsomme som Bill Murray. 

  Lars!14-03-16 11:10

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen