Trailer: Johnny Depp, Robert Pattinson og Mark Rylance tørner sammen i "Waiting for the Barbarians"

Instruktøren bag "Slangens favntag" og "Trækfugle" er klar med sin første engelsksprogede film, og en interessant trio er foran kameraet.

Columbianske Ciro Guerra, instruktøren bag den Oscar-nominerede "Slangens favntag" og "Trækfugle", er klar med sit næste projekt. "Waiting for the Barbarians" bliver instruktørens første engelsksprogede film, og så kan den pryde sig af at have en noget aparte trio af skuespillere i front: Johnny Depp, Robert Pattinson og Mark Rylance.

Særligt Johnny Depp har haft nogle turbulente år foran og bag kameraet, men med "Waiting for the Barbarians" er der muligvis en comeback-rolle i vente.

Filmen er baseret på en sydafrikansk roman fra 1980 og omhandler en navnløs magistrat (Rylance) i et fiktivt imperium, der gør sig klar til at gå på pension ved den udkantspost, han er stationeret ved. Men da oberst Joll (Depp) dukker op og vil bekæmpe de indfødte "barbarer", som bor uden for rigets grænse, begynder magistraten at tvivle på sin loyalitet til imperiet og den sag, de kæmper for. 

Mark Rylance indtager hovedrollen som magistraten, mens en Johnny Depp med meget små solbriller spiller oberst Jull. Robert Pattinson dukker også op som Julls undersåt, Mandell, mens dansk-svenske David Dencik også er med på rollelisten. 

"Waiting for the Barbarians" udkommer på VOD den 7. august i USA, mens en dansk premieredato endnu ikke er fastsat. Du kan se traileren herunder:

Kommentarer

Johnny Depp, Robert Pattinson og Mark Rylance tørner sammen i "Waiting for the Barbarians"

  • 0

    Yup, interessant er det rette ord for dette ensemble. 

    Nickell 5-07-20 23:00

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen