Trailer: Kæmpedyret Okja vækkes til live i traileren til ny Netflix-film

I dag offentliggør Netflix traileren til Bong Joon Hos nye film, som afslører det første fulde syn af det enorme dyr Okja. Traileren kan ses herunder.

Bong Joon Ho ("Snowpiercer") har samlet en række internationale stjerner i filmen, heriblandt Tilda Swinton, Paul Dano, Byun Heebong, Steven Yeun, Lily Collins, Giancarlo Esposito, Jake Gyllenhaal samt den nye stjerne An Seo Hyun.

I 10 år har pigen Mija (An Seo Hyun) fra sit hjem i bjergene i Sydkorea taget sig af Okja – et enormt dyr og hendes bedste ven. Men alt bliver sat over styr, da det familieejede multinationale konglomerat Mirando Corporation kidnapper Okja til New York, hvor den image-besatte og selvpromoverende direktør Lucy Mirando (Tilda Swinton) har store planer med dyret.

Uden en egentlig plan, men fast besluttet på én ting begiver Mija sig ud på en redningsmission, og hendes allerede skræmmende rejse bliver hurtigt endnu mere kompliceret, da hendes veje krydser både kapitalister, demonstranter og forbrugere, der hver især kæmper for at kontrollere Okjas skæbne. Men Mija er fast besluttet på at få sin bedste ven med hjem.

"Okja" får verdenspremiere på Cannes Film Festival og har officiel premiere på Netflix 28. juni.

Kommentarer

Kæmpedyret Okja vækkes til live i traileren til ny Netflix-film

 • ★★★0

  Bong Joon skal man vidst til at holde mere øje med, elskede Snowpiercer og The Host var ok underholdning og den her ser også lidt skør ud samtidigt med at have noget på hjertet. Nogen der har set hans tidligere film?

  Plottwistet må næsten være at det er Gus (Breaking Bad, Better Call Saul), der skal bruge dyret til en ny menu på Los Pollos Hermanos.

  MOVIE100019-05-17 21:01

 • 0

  @1 - Jeg fandt godt nok Snowpiecer umådelig kedelig og med et så gennemtærsket et plot, så det bare ikke er sjovt længere. Mest overhypede film meget længe. Ved sgu ikke helt hvordan jeg skal forholde mig til nyheden om en TV-serie på filmen :/
  The Host var jeg derimod helt vild med. Fandeme en fed monsterfilm :)
  Andre af hans film har jeg ikke set.

  OT: Så ser den virkelig spændende ud. Håber komiteen til Cannes stikker piben ind og lader den deltage på lige vilkår med alle de andre film.

  Nagash20-05-17 00:58

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen