Trailer: Klæder skaber folk i ny trailer til "Kingsman 2"

Selvom man som hemmelig topagent kæmper for verdensfreden mod alverdens skurke, kan man jo godt se lidt godt ud og være velklædt imens. Det forvisses man om i nyeste trailer til opfølgeren til "Kingsman: The Secret Service" med titlen "Kingsman: The Golden Circle".

I traileren, der kan ses herunder, får vi et glimt af filmens skurk i skikkelse af Julianne Moore og et klip med Jeff Bridges og Channing Tatum i interaktion. Filmen har i det hele taget et imponerende cast med blandt andre Colin Firth, Mark Strong, Taron Egerton, Halle Berry og Elton John på rollelisten. 

Den nye film handler om, at Kingsman-organisationen denne gang må slå pjalterne sammen med deres amerikanske pendant i bestræbelserne på endnu en gang at sikre verdensfreden – og retten til at bære lækre suits. 

Præcis som i originalen er det Matthew Vaughn, som har instrueret "Kingsman: The Golden Circle", der efter al sandsynlighed bliver fulgt op af et tredje kapitel i serien. 

Filmen får premiere til september.

Kommentarer

Klæder skaber folk i ny trailer til "Kingsman 2"

  • ★★★★0

    1'eren var fantastisk underholdende og 2'eren ser stadigvæk ud til og følge trop, så jeg glæder mig :)

    Jeg synes nu mere det virker som om der "blot" er smidt en slags teaser på i starten og så efterfulgt af den første trailer

    Elwood 7-07-17 16:29

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen