Trailer: Kom tæt på den legendariske rapper Notorious B.I.G. i "Biggie: I Got a Story to Tell"

Den legendariske East Coast-rapper blev kun 24 år, men efterlod sig en stor kulturel arv, som vi kommer helt tæt på i dokumentaren "Biggie: I Got a Story to Tell".

Christopher Wallace aka. Biggie Smalls aka. Notorious B.I.G. Ja, den afdøde New York-rapper havde mange navne, men samlet for dem alle var, at musikeren trods sit korte liv nåede at skabe sig et legendarisk navn på den amerikanske rapscene.

I sin eftertid er Notorious B.I.G. ofte blevet hyldet som en af de bedste og mest indflydelsesrige rappere nogensinde, og nu får du chancen for at komme helt tæt på på rapperen i en ny Netflix-dokumentar.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE AF "ALL EYEZ ON ME"

Samtalen om Biggie Smalls har oftest drejet sig om hans tragiske død og rivaliseringen mellem ham og kollegaen Tupac, men "Biggie: I Got a Story to Tell" fokuserer i stedet på at fejre rapperens liv og eftermæle. Filmens navn er taget fra en af rapperens sange, og i dokumentaren følger vi hans rejse fra ung i ghettoen til rapstjernen, der blev døbt kongen af hip-hop.

Dokumentarfilmen vil byde på eksklusive interviews med venner, kollegaer og bekendte, mens private optagelser af Notorious B.I.G., som aldrig er set før, også vil være at finde.

"Biggie: I Got a Story to Tell" kan ses på Netflix fra 1. marts.

Kommentarer

Kom tæt på den legendariske rapper Notorious B.I.G. i "Biggie: I Got a Story to Tell"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen