Trailer: Kristen Stewart og Mackenzie Davis finder kærligheden i julefilmen "Happiest Season"

Julen er på vej, og den vanskelige kærlighed står for døren.

Julehøjtiden er altid garant for akavet familiesammenkomster og forhold, der sættes under pres. Især på film. Sådan er tilfældet også i den kommende julefilm "Happiest Season", hvor en kvinde skal præsentere sin hemmelige kæreste for sin svigerfamilie.

Kvinden Abby planlægger at fri juleaften til sin kæreste Harper foran hele svigerfamilien. Men til familiesammenkomsten opdager Abby, at svigerfamilien slet ikke ved, at Harper er lesbisk og i et forhold med Abby. Det sætter spørgsmålstegn ved hele forholdet og skaber gnidninger under den hyggelige aften.

Kristen Stewart ("Twilight", "Charlie's Angels") og Mackenzie Davis ("Terminator: Dark Fate") spiller hhv. Abby og Harper, og på rollelisten finder vi også Alison Brie, Aubrey Plaza, Dan Levy, Victor Garber, og Mary Steenburgen.

"Happiest Season" er produceret af den amerikanske streamingtjeneste Hulu, hvor den får premiere 25. november. Det vides ikke, hvornår den kan ses i Danmark, men du kan se trailer herunder:

Kommentarer

Kristen Stewart og Mackenzie Davis finder kærligheden i julefilmen "Happiest Season"

 • ★★★★★★0

  Den ender nok ikke på Disney+, selv om den burde:-)

  T. Nielsen11-11-20 14:02

 • ★★★★0

  Den ser ganske hyggelig ud og dejligt at se Kristen Stewart i en lys og munter rolle frem for hendes typiske mutte og melankolske attituder. Det klæder hende faktisk rigtig godt, så hun måtte gerne lave mere af den slags for min skyld. :) 

  NightHawk11-11-20 14:17

 • ★★★★0

  Ha? 

  Lars!11-11-20 14:58

 • ★★★★0

  Det ligner en meget klassisk, let julefilm med nogle stærke navne på rollelisten, som nok skal kunne gøre det charmerende. Når det kommer til julefilm kan jeg godt være mere tilgivende, når det kommer til den slags fluf.

  Kruse11-11-20 16:18

 • ★★★★★★0

  Ser da meget sød ud. Der er dog en vis chance for at den kan have i biografen i Danmark, ligesom Palm Springs, der også er Hulu-produceret.

  Zero Cool11-11-20 16:24

 • ★★★★0

  og dejligt at se Kristen Stewart i en lys og munter rolle frem for hendes typiske mutte og melankolske attituder.

  Der er jo også "Charlie's Angels", men den er bare ikke god.

  Åkepool12-11-20 08:50

 • ★★★★0

  Der er jo også "Charlie's Angels", men den er bare ikke god.

  Hun er også rigtig god i "Café Society", så jeg ved godt, at hun har haft lyse/muntre roller før. Min pointe var blot, at jeg gerne så hun lavede mere af den slags, da de lyse/muntre roller kan tælles på én hånd. :) 

  NightHawk12-11-20 12:52

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen