Trailer: LEGO-udgaven af ny "Doctor Strange"-trailer er på ingen måde klodset

Marvels mægtige troldmand har uforsætligt åbnet op for en alternativ dimension, hvor alt og alle er lavet af dansk plastik.

Det er blevet en pudsig (og pragtfuld) internet-dille at genskabe filmtrailers med LEGO-klodser. Vi har bl.a. set en kreativ, klodset rekonstruktion af "The Batman"-traileren i LEGO-udgave.

Og nu er endnu en superheltefilm-trailer blevet udsat for kreativ plastikkirurgi – nemlig traileren til Marvels kommende "Doctor Strange in the Multiverse of Madness".

Læs også: På trods af kreative uenigheder vil "Doctor Strange"-instruktør gerne arbejde med Marvel igen

Det er YouTube-brugeren Jekester, som med imponerende nøjagtighed, elegance og humor har genskabt filmens trailer, der udkom i tilbage i december. Både den nye LEGO-version og den oprindelige biograftrailer kan ses herunder.

Selvom LEGO-figurer har optrådt i Marvels filmunivers (Peter Parker byggede eksempelvis en LEGO-dødsstjerne i "Spider-Man: Homecoming"), så er der endnu ingen forlydender om, at de danske plastikklodser kommer til at spille en nøglerolle i en kommende MCU-film. Men nu hvor Doctor Strange og Co. har smadret barriererne mellem de såkaldte multiverses, er det vel ikke totalt usandsynligt, at vi en dag støder på levende LEGO-klodser i en Marvel-film?

Hvorom alting er, så kan "Doctor Strange in the Multiverse of Madness" opleves i de danske biografer fra og med den 5. maj. De omtalte trailers kan ses her:

Kommentarer

LEGO-udgaven af ny "Doctor Strange"-trailer er på ingen måde klodset

  • ★★★★★0

    Det er fandme fedt at trykke play på begge trailers samtidigt og sammenligne. Man sætter virkelig pris på det imponerende arbejde på LEGO-fronten – lige fra de genskabte scenerier til de mindste gestikulationer.

    The Insider24-01-22 17:10

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen