Trailer: Magien indtager Comic-Con med ny trailer til "Fantastiske skabninger og hvor de findes"

I dag har vi på Moovy kunne præsentere en lang række nye spænende trailers fra årets Comic-Con i San Diego med bl.a. "Justice League" og "Doctor Strange". Og det stopper ikke her. Warner Bros. har nemlig frigivet en ny trailer til den kommende Harry Potter-spinoff "Fantastiske skabninger og hvor de findes". Traileren kan ses herunder.

Filmen, der er den første i en planlagt trilogi, er baseret på J.K. Rowlings bog af samme navn og handler om bogens fiktive forfatter Newt Scamander (Eddie Redmayne) og hans søgen efter viden om alskens magiske væsner, 70 år før Harry Potter kommer til verden.

"Fantastiske skabninger og hvor de findes", der er skrevet af J.K. Rowling og instrueret af David Yates, kan ses i de danske biografer fra 17. november.

Kommentarer

Magien indtager Comic-Con med ny trailer til "Fantastiske skabninger og hvor de findes"

 • ★★★1

  Jeg glæder mig til at dykke ind i Harry Potter-universet igen :)

  Kruse24-07-16 17:58

 • 0

  Jeg er usandsynligt glad for Harry Potter-serien, og glæder mig til at se "Fantastske Skabninger". Bevarer dog en sund portion skepsis af fare for at brænde nallerne.

  benjamin5124-07-16 18:09

 • ★★★★★0

  Jeg er også ret glad for Potter universet, både på bog og film. Jeg går ikke og længes efter denne her, men synes det virker som rammer de stemningen ret godt.

  T. Nielsen24-07-16 18:13

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen