Trailer: Makkerparret Wahlberg og Ferrell serverer flere uheldige optrin i trailer til "Daddy's Home 2"

Paramount Pictures har udgivet den første trailer til den kommende "Daddy's Home 2", opfølgeren til komediehittet "Daddy's Home". Will Ferrell og Mark Wahlberg kan igen ses som de pinlige fædre Brad og Dusty, og denne gang får de selskab af Mel Gibson og John Lithgow ("The Crown" på Netflix).

I "Daddy's Home 2" fortsætter Brad (Ferrell) og Dusty (Wahlberg), hvor de slap i succesen fra 2015. De to herrer har begravet stridsøksen, juletiden nærmer sig, og alt ånder fred og ro i familien. Lige indtil deres egne fædre melder deres ankomst, hvilket selvfølgelig fører til en helt ny omgang pinligheder. Gibson ses i rollen som Dustys far, mens Lithgow træder til som Brads ditto.

Udover den første film har Ferrell og Wahlberg også tidligere optrådt sammen i actionkomedien "The Other Guys" fra 2010. Ferrell kunne senest ses i de danske biografer i sidste års "Zoolander 2", mens Wahlberg fra 21. juni er aktuel med "Transformers: The Last Knight".

Sean Anders, der også stod bag den første film, er tilbage i instruktørstolen med "Daddy's Home 2", hvor han altså genforenes med sine to stjerner. Du må vente til 9. november med at opleve udskejelserne på det store lærred, men herunder kan du tage et kig på traileren.

Kommentarer

Makkerparret Wahlberg og Ferrell serverer flere uheldige optrin i trailer til "Daddy's Home 2"

 • 0

  ? Ok, så vil jeg som den første sige; jeg vil se denne 2'er? Bare grundet Mel G. og John L. !! :-D

  ..behøver man at have set 1'eren?

  Gasivodo19-06-17 02:37

 • ★★0

  ? Ok, så vil jeg som den første sige; jeg vil se denne 2'er? Bare grundet Mel G. og John L. !! :-D

  ..behøver man at have set 1'eren?

  Nah tror jeg ikke, synes ikke der var nogle referencer fra den første i traileren, men så går du lidt glip af hvad de har været igennem, jeg kunne godt lide den første synes den var sjov og underholdende, så prøv at give den en chance.

  MOVIE100019-06-17 10:05

 • ★★★0

  Der skal nok vise sig og være ting der refere til ting fra den første, sådan plejer det altid og være, man kan også tydeligt se det bare i stillbilledet fra traileren her, hvordan de to fædre ligner deres sønner i kropholdningen, så de laver nok lidt haha med ting som fædrene gør der minder om deres sønner.

  Men se nr. 2 kan man jo altid gøre, så kan man bedømme om man fandt den underholdende for sig selv.

  Elwood19-06-17 10:49

 • ★★★0

  Men ja jeg ku godt se det sjove i det her team up :)

  Elwood19-06-17 10:52

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen