Trailer: Makkerparret bag verdens værste film er klar med deres nye film "Best F(r)iends"

I 2003 lavede makkerparret Tommy Wiseau og Greg Sestero den berygtede film "The Room", der siden er kollektivt udråbt til at være en af de ringeste film, der nogensinde er set på det store lærred. Tidligere på måneden havde den Oscar-nominerede "The Disaster Artist" med James Franco premiere, som omhandler netop tilblivelsen af "The Room", og nu er den originale duo klar til at ride videre på succesen med en ny film.

Tommy Wiseau og Greg Sestero spiller nemlig igen overfor hinanden i den kommende komedie-thriller "Best F(r)iends". Filmen omhandler en 100-år gammel bedemand (Wiseau), der møder en vagabond (Sestero), som han begynder at arbejde sammen med. Sammen opdager de en hemmelig undergrundsvirksomhed, hvor der kan tjenes gode penge, men samtidig støder de også på masser af problemer og medfølgende paranoia.

Se også: Moovy TV går bag om "verdens værste film"!

Tommy Wiseau er denne gang kun involveret foran kameraet, mens Greg Sestero selv har skrevet manuskriptet. Han beskriver filmen som et møde mellem film noir-klassiskeren "Double Indemnity" (1944), der møder "Nightcrawler" fra 2014. Sestero beskriver yderligere, at fortællingen kom til ham efter at have været på roadtrip med Tommy Wiseau, som var overbevist om, at han selv ville blive myrdet.

"Best F(r)iends" er sat til amerikansk premiere 30. marts og er blot én del ud af to. Den anden del, "Best F(r)iends: Unmasked", får premiere allerede 1. juni. Det forventes næppe, at der kommer en dansk dato.

Første trailer til filmen kan ses herunder:

Kommentarer

Makkerparret bag verdens værste film er klar med deres nye film "Best F(r)iends"

 • ★★★★★0

  "Mød min (måske) ven" kommer den vel til at hedde på dansk :) 

  Lars!27-02-18 14:53

 • ★★★0

  "Mød min (måske) ven" kommer den vel til at hedde på dansk :) 

  Jeg synes vi skal gå tilbage til røvtitlerne fra 80'erne.

  "Bedste venner på røvtur!" 

  Essal28-02-18 17:48

 • ★★★★★0

  Jeg synes vi skal gå tilbage til røvtitlerne fra 80'erne.

  "Bedste venner på røvtur!" 

  "Halløj på røvturen!" 

  Lars! 1-03-18 10:46

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen