Trailer: Mel Gibson kæmper mod mexicanske banditter og en orkan i "Force of Nature"

I "Force of Nature" må en gnaven Gibson skyde sig igennem banditter og overleve en voldsom orkan.

Mens Mel Gibson stadigvæk laver storfilm bag kameraet som instruktør – senest med Oscar-vindende "Hacksaw Ridge" fra 2016 og angiveligt med en efterfølger til "The Passion of the Christ" på vej – er det en anden sag foran kameraet som skuespiller.

Her er 64-årige Gibson begyndt at gå i Liam Neesons fodspor, og han indtager efterhånden primært rollen som ældre gnavpot, der må skyde sig vej igennem en flok banditter. Nyeste skud på stammen af den type film er "Force of Nature".

Stormfuld action

I rollen som den pensionerede politimand Ray må Gibson slå på tæven, når han skal beskytte sin sygeplejerskedatter og en anden politimand, da en mexicansk bande stormer den bygning, Ray befinder sig i. Men at flygte er lettere sagt end gjort, for udenfor er en dødsensfarlig orkan på vej – og så er der dømt stormfuld action!

Foruden Mel Gibson kan Kate Bosworth ("Superman Returns") og Emile Hirsch ("Into the Wild") ses på rollelisten. Filmen er instrueret af Michael Polish med manuskript af Cory Miller.

"Force of Nature" udgives digitalt og på DVD/Blu-ray 30. juni i USA, mens en dansk premieredato endnu ikke er angivet. Du kan se en trailer til filmen herunder:

Kommentarer

Mel Gibson kæmper mod mexicanske banditter og en orkan i "Force of Nature"

 • ★★★1

  Ser fin ud. Rated R* osv.

  EDIT:

  En omgang: Die Hard(1988), The Raid(2011), Dredd(2012) med en cameo Mel G. 

  * at se i disse tider - NU ALT - ER farligt...

  Gasivodo25-05-20 19:48

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen