Trailer: Michael B. Jordan brænder bøger i trailer til HBO-filmen "Fahrenheit 451"

HBO er klar med en nyfortolkning af Ray Bradburys klassiske roman fra 1953, hvor Michael B. Jordan denne gang indtager rollen som brandmanden Guy Montag.

Michael B. Jordan kan for tiden ses i den biografaktuelle "Black Panther", men snart er han også aktuel i en ny filmsatsning fra streaming-giganten HBO i form af den dystopiske "Fahrenheit 451". Filmen er baseret på Ray Bradburys klassiske litterære forlæg fra 1953, som fortæller historien om en fremtid, hvor bøger og fri viden ikke er tilladt. Bogen blev for første gang filmatiseret af François Truffaut i 1966, men nu er HBO så klar med en ny fortolkning.

"Fahrenheit 451" omhandler en specialenhed af brandmænd, der har som mission at brænde samtlige bøger for at begrænse viden og kultur. Historien opleves gennem den ellers lydige medarbejder Guy Montag, der pludselig bliver i tvivl om, hvorvidt denne afbrænding og censur er korrekt. Det fører til en indre konflikt, som også kommer til at involvere en modstandsbevægelse, der kæmper for at bevare litteraturen.

Michael B. Jordan indtager rollen som Guy Montag, mens blandt andet Michael Shannon ("The Shape of Water") kan ses som brandmandskaptajnen Beatty.

"Fahrenheit 451" er instrueret af Ramin Bahrani ("99 Homes") og forventes at få premiere på HBO engang i maj. Traileren til filmen kan ses herunder:

Kommentarer

Michael B. Jordan brænder bøger i trailer til HBO-filmen "Fahrenheit 451"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen