Trailer: Michael Keaton er tilbage som Batman i ny actionfyldt trailer til "The Flash"

31 år efter "Batman vender tilbage" gør Keaton comeback som nattens ridder.

Det er næsten halvandet år siden, at vi fik den første teaser til DC's stort opsatte superheltebrag, "The Flash".

Siden da er filmen blevet udskudt, og dens hovedrolleindehaver, Ezra Miller, har svælget i kontroverser (inkl. flere voldsepisoder), men nu er vi blot få måneder fra filmens biografpremiere, og vi har omsider fået en spritny trailer til filmen, som kan ses herunder.

Ligesom Spider-Man i "Spider-Man: No Way Home" oplever The Flash hér, at flere dimensioner og tidslinjer støder sammen. Og for at redde dagen må den lynhurtige og rødfarvede helt slå sig sammen med nattens ridder fra et andet univers end sit eget – vel at mærke det univers, der befolkes af den aldrende Batman fra Tim Burtons to Batman-film fra hhv. 1989 og 1992.

Læs også: "The Batman"-fortsættelse får titel og premieredato

Og som sagt er det den efterhånden 71-årige Michael Keaton, der nok en gang spiller Batman. Og naturligvis byder "The Flash" også på et gensyn med dén Batmans ikoniske batmobil.

Også Ben Affleck spiller (en anden version af) Batman i "The Flash", som også har navne som Ron Livingston, Antje Traue, Temuera Morrison og Kiersey Clemons på rollelisten. Michael Shannon gentager rollen som den magtsyge Krypton-general Zod, som han spillede i Zack Snyders "Man of Steel".

"The Flash" spæner ind i de danske biografsale den 15. juni, og traileren kan ses her:

Kommentarer

Michael Keaton er tilbage som Batman i ny actionfyldt trailer til "The Flash"

 • ★★★★★★0

  Vildt, jeg glæder mig faktisk til en DC film - forhåbentlig er der også en historie som er værd at opleve.

  Wayne13-02-23 06:15

 • ★★★0

  Ja lad os se den og håbe det bedste denne gang :)

  Gormanden13-02-23 07:47

 • 1

  Jeg gætter på at testscreeningen er gået godt og Warner Bros har haft valget mellem penge eller lægge afstand til Ezra Miller. 

  Kiyonji13-02-23 07:51

 • ★★★★★1

  Fandme dejligt at se Keaton igen. Knap så dejligt at se ham blive omdannet til en CGI-tændstiksmand, når han bevæger sig.

  The Insider13-02-23 08:20

 • ★★0

  Gider godt.

  NSF13-02-23 08:57

 • 0

  Jeg gætter på at testscreeningen er gået godt og Warner Bros har haft valget mellem penge eller lægge afstand til Ezra Miller. 

  Jeg troede Ezra Miller var persona non grata.... der ér åbenbart et dollarbeløb for hvornår man ikke kan blive canceled.

  Dominar Rygel XVI13-02-23 16:55

 • 0

  Det troede jeg aldrig jeg skulle genopleve.

  Kay13-02-23 22:06

 • 0

  Jeg har intet forhold til The Flash udover at have set enkelt klip fra tv-serien, som mest af alt så ringe ud. Er det en stor stjerne hos DC? Forventes der Iron Man-omsætning? 

  Personligt lugter det mere af Black Adam-omsætning, men måske birollerne kan hjælpe lidt. 

  Stadig vildt, at Ezra Miller ikke er ude af filmen. PR må da blive minimalt for dem. 

  steadi13-02-23 23:18

 • 0

  Jeg har intet forhold til The Flash udover at have set enkelt klip fra tv-serien, som mest af alt så ringe ud

  De første par sæsoner var ret gode IMHO ligesom Arrow men der går ikke længe før det hele kører i ring...

  Der er flere versioner men Barry Allan i 'voksen' udgaven er ret fed og har et godt sammenspil med Hal Jorden/Green Lanteren i de animerede udgaver.

  Det var den version jeg håbede vi fik at se i Justice League, men det var åbenbart The Flash der skulle være the comic relief.

  Dominar Rygel XVI14-02-23 08:47

 • ★★★★★★0

  De første par sæsoner var ret gode IMHO ligesom Arrow men der går ikke længe før det hele kører i ring...

  Der er flere versioner men Barry Allan i 'voksen' udgaven er ret fed og har et godt sammenspil med Hal Jorden/Green Lanteren i de animerede udgaver.

  Det var den version jeg håbede vi fik at se i Justice League, men det var åbenbart The Flash der skulle være the comic relief.

  Helt enig - jeg ville også ønske at de havde begrænset sig. Jeg er lige gået i gang med de sidste to sæsoner af Arrow, efter en pause på et par år. De første mange afsnit var virkelig gode, men så endte det i for mange gentagelser.

  22 afsnit pr sæson og 170 afsnit i alt er imponerende nok - det bliver helt rart at få det gjort færdig. The Flash har jeg vel også set de første 6 sæsoner af - og den kører stadig på 9' sæson med 184! afsnit til nu. Spørgsmålet er om den slutter her? Jeg tvivler på at jeg kommer til at se de sidste afsnit, men lad os se.

  Wayne14-02-23 09:17

 • ★★★★★0

  Det ser nu ganske fornuftigt ud alt sammen. Godt at man trods alt får muligheden for at se "The Flash" filmen og at den ikke blev fjernet helt som "Batgirl". Det ville også have været totalt deprimerende, hvis begge film var blevet droppet og man dermed slet ikke havde fået muligheden for at se både Michael Keaton og Ben Affleck tilbage i rollen som Batman, hvilket er det jeg primært glæder mig til at se.

  Og så håber jeg samtidig også, at Ezra Miller bliver smidt ud af DCEU på røv og albuer efter, at filmen har gået i biograferne.

  Når man tænker på, at folk som Johnny Depp, Joss Whedon og Hartley Sawyer (der spillede med i "The Flash" tv-serien) er blevet fyret eller skubbet ud i kulden på baggrund af hhv. falske anklager/påstande, bagatel-agtige kontroverser med skuespillere, eller flere år gamle tweets, så fremstår det helt grotesk at Warner ikke for længst har taget fuldstændig afstand til Ezra Miller og meldt klart ud, at han er færdig i deres superhelte-franchise. I stedet er det blot blevet nævnt, at Miller er i behandling og så vil man (Warner) tænke over, hvad man vil gøre med Miller fremadrettet.

  Vi snakker her altså om en mand som har begået indbrud, hærværk, er kommet med dødstrusler,  har begået voldelig overgreb, og har forsøgt at lokke børn på 12 år til at have sex med ham. Så hvis Warner skal tages nogenlunde seriøst og ikke fremstå som nogle totale hyklere, bør Miller naturligvis også blive smidt på porten.

  NightHawk14-02-23 12:57

 • 0

  Traileren gjorde intet godt for mig. Jeg frygter at dette ender som en situation som Jurrassic World : Fallen Kingdom, hovor det eneste Jeff Goldblum man fik lov at se stort set var det der var i traileren. Det samme kan ske for både Mikael Keaton og Ben Affleck, især har jeg ikke de store forhåbninger til Ben Afflecks rolle, nu da Henry Cavill også er blevet smidt på porten.

  Jeg snupper den nok på HBO Max på et tidspunkt.

  Johnny4214-02-23 21:50

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen