Trailer: Mød indbyggerne i Element City i ny farvestrålende trailer til Pixars "Elementært"

Kan elementerne leve side om side og lære af hinanden? Det mener animationskongerne hos Pixar.

Pixar har lanceret en spritny trailer til det hæderkronede animationsstudies kommende film, "Elemental" – eller "Elementært" på dansk – og den kan ses herunder. 

Vi befinder os i Element City, hvor elementerne luft, jord, ild og vand lever side om side. Der er dog én vigtig regel, som elementerne er nødt til at efterleve for at undgå kaos: De må for alt i verden ikke mikses sammen.

Se også: Moovy TV: "Luca": Sådan laver man en Pixar-film

Eventyret tager for alvor fart, da ildsjælen Ember forlader sine trygge rammer i Firetown for at udforske den storslåede verden udenfor. Her støder hun på den stille og rolige fyr Wade, der umiddelbart blot følger med strømmen, men som udfordrer Embers syn på tilværelsen og hendes omgivelser.

Det umage pars skæbnesvangre møde kommer til at ændre livet for dem begge, da de opdager, at de har mere til fælles, end de gik og troede.

"Elementært" er instrueret af Peter Sohn, der tidligere har stået bag Pixar-kortfilmen "Partly Cloudy".

Du kan se elementernes rasen i de danske biografer fra den 15. juni, hvor "Elementært" får premiere.

Kommentarer

Mød indbyggerne i Element City i ny farvestrålende trailer til Pixars "Elementært"

  • ★★★★0

    Ser jo igen fantastisk ud, og detaljen med at ild ikke sku ha en fast form som der så blot er ild omkring ses også meget tydeligt her. Klassisk story, men med pixars spin på det, og der skal nok være rigelige Klenex moments også tænker jeg.

    Glæder mig.

    Elwood29-03-23 09:21

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen