Trailer: "Monster Hunter" bider fra sig i ny trailer

Spilfilmatiseringen øjner chancen for at blive en uventet blockbuster.

"Dune", "No Time to Die", selv "Coming to America 2" og sandsynligvis også "Wonder Woman 1984" er en del af samme tendens: at udskyde blockbusters til næste år grundet coronapandemien. Biografkæder lider under tendensen, navnligt da blandt andet Disney har besluttet at målrette deres strategi til deres egen Disney+-streamingtjeneste

Den enes død er som bekendt den andens brød, hvor visse film nu er blevet annonceret til at blive udsendt tidligere end forventet til trods for den globale krise. Måske grundet den store succes med "Druk" blev Anders Thomas Jensens "Retfærdighedens ryttere" flyttet fra december til november, mens nu også en amerikansk film følger op på dén tendens."Monster Hunter" blev nemlig forleden rykket fra april næste år til december i år. Dette fejres med en ny officiel trailer til Paul W.S. Andersons kommende monsterfilm.

"Monster Hunter" er baseret på Capcoms populære videospilserie af samme navn. Vi følger løjtnanten Artemis, der bliver transporteret til en anden verden, hvor hun sammen med andre soldater må jagte og nedlægge store, dødsensfarlige monstre.

Milla Jovovich, som også er gift med instruktør Anderson, indtager hovedrollen som Artemis. De to har også tidligere lavet hele seks film baseret på Capcom-spilserien "Resident Evil".

Kan "Monster Hunter" blive biografernes redning? Bedøm selv:

Kommentarer

"Monster Hunter" bider fra sig i ny trailer

 • ★★★★★★0

  Årets bedste blockbuster til en 4/10 rating:D

  T. Nielsen17-10-20 11:02

 • ★★1

  Årets bedste blockbuster til en 4/10 rating:D

  Ameeeen .......... :)

  Gormanden18-10-20 00:18

 • 0

  Ja, den ser lidt sølle ud. Men halvsløj undertekstning i denne trailer. Er ikke en haj til engelsk, men denne er ikke godt oversat, med respekt for humor og miljø.

  Ronni Pedersen18-10-20 11:49

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen