Trailer: Nicolas Cage er en revolvermand ude efter hævn i traileren til "The Old Way"

Cage er tilbage! Denne gang iført cowboyhat og seksløber.

Der har været adskillige måneder siden, vi sidst har set en trailer til en ny Nicolas Cage-film.

"The Unbearable Weight of Massive Talent", der fik premiere tidligere i år, var legendens seneste film, men det er efterhånden et halvt år siden, filmen fik premiere, hvilket er evigheder, når vi taler om Nicolas Cage, der jo gerne leverer 5-6 film om året.

Heldigvis har han ikke bare trukket stikket, men i stedet arbejdet hårdt på en lang række film, der får premiere i den kommende tid. En af disse film er "The Old Way" – en western, som vi netop har fået første, nedenstående trailer til.

Se også: "Pig"-instruktøren Michael Sarnoski kårer Nicolas Cages 5 bedste film

I "The Old Way" spiller Cage gunslingeren Colton Briggs, der pludselig står over for fortidens konsekvenser og nu må forsvare sin familie, da de opsøges på deres gård af en ung mand, der er ude efter hævn.

"The Old Way" er den ene af to westerns, som Nicolas Cage har medvirket i dette år. Vi venter dog stadig på at se en trailer til "Butcher's Crossing", som burde være lige på trapperne.

"The Old Way" får amerikansk premiere i løbet af januar 2023. Traileren kan ses her:

Kommentarer

Nicolas Cage er en revolvermand ude efter hævn i traileren til "The Old Way"

 • ★★★2

  Ser okay fed ud - men jeg måtte stoppe traileren halvvejs, da den er kronologisk og viser alt for meget af plottet. Venter på filmen i stedet :)

  Gormanden20-11-22 09:39

 • 1

  Ser okay fed ud - men jeg måtte stoppe traileren halvvejs, da den er kronologisk og viser alt for meget af plottet. Venter på filmen i stedet :)

  Tak for advarslen. 

  Nickell20-11-22 20:45

 • ★★★★★★0

  Cage med stetson - whats not to like?

  Wayne20-11-22 21:13

 • ★★★0

  Tak for advarslen. 

  Så lidt :)

  Gormanden21-11-22 00:45

 • ★★★★1

  Damm en papfigur af en skurk, der var intet som helst interessant ved hans fremstilling ud fra traileren, Men Nic Cage kan gøre en film seværdig på den ene eller anden måde.

  Elwood21-11-22 08:44

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen