Trailer: Nuttede hårboller fra det ydre rum invaderer Jorden i "Save Yourselves!"

Sjældent har truslen fra rummet været kær.

Filmhistoriens onde rumvæsner er som regel store, grumme bæster, der angriber vores bitte, blå planet i gigantiske rumskibe. Men den kommende sci-fi-komedie "Save Yourselves!" har en anderledes opskrift.

Filmen handler om kæresteparret Su og Jack, som indlogerer sig i en afsides hytte og gemmer deres mobiltelefoner væk, således at de kan genfinde hinanden.

Men pludselig begynder parrets kahyt at blive angrebet af store, levende hårboller, der laver finurlige lyde og minder påfaldende meget om de såkaldte tribbles fra "Star Trek"-universet. Og da parret tænder for deres telefoner, finder de ud af, at hele Jorden er under angreb.

"Save Yourselves!" er skrevet og instrueret af Alex Huston Fischer og Eleanor Wilson, og foran kameraet finder vi bl.a. Sunita Mani ("Mr. Robot"), John Reynolds ("Stranger Things") og Gary Richardson ("Spider-Man: Homecoming").

"Save Yourselves!" var tidligere i år nomineret til hovedprisen på årets Sundance-filmfestival, og den udkommer i udvalgte amerikanske biografer og på VOD engang i oktober.

Kommentarer

Nuttede hårboller fra det ydre rum invaderer Jorden i "Save Yourselves!"

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen