Trailer: Ny "Gran Turismo"-trailer trykker speederen i bund

I Neill Blomkamps kommende bilfilm er der tydeligvis en masse på... spil.

Hollywoods næste spilfilm, "Gran Turismo", er lidt anderledes end de fleste inden for sin nichegenre – i stedet for at være baseret direkte på spillet af samme navn, handler filmen om folk, der har spillet spillet.

"Gran Turismo" (altså filmen) er baseret på den sande fortælling om en ung "Gran Turismo"-gamer, Jann Mardenborough, der vandt en spilkonkurrence og derefter blev en professionel racerkører i virkelighedens verden.

Og Sony Pictures har frigivet en ny trailer til filmen, som kan ses herunder, og som bl.a. byder på muntert mundhuggeri mellem David Harbour ("Black Widow") og Orlando Bloom ("Kingdom of Heaven").

Hør også: Bad Moovy Club #4 - De værste spilfilm

Archie Madekwe ("Midsommar") spiller filmens unge racerkører, mens rollelisten også huser navne som Djimon Hounsou og den tidligere Spice Girl Geri Halliwell-Horner, som spiller heltens forældre.

Filmens instruktør er også en prominent personlighed: sydafrikanske Neill Blomkamp, som er bedst kendt for sci-fi-filmene "District 9" og "Elysium", men som hovedsageligt har lavet kortfilm siden midt-10'erne.

Manuskriptet skrives af to Oscar-nominerede fyre, Jason Hall ("American Sniper") og Zach Baylin ("King Richard"), så på papiret har "Gran Turismo"-filmen gode odds for at ende som en af Hollywoods bedre spilfilmatiseringer. Kan den monstro blive et lige så stort hit som "Super Mario Bros. Filmen"?

"Gran Turismo" kører ind i biograferne den 17. august. Den nyeste trailer kan ses her:

Kommentarer

Ny "Gran Turismo"-trailer trykker speederen i bund

 • ★★★★★★0

  “You puked on my lane” er forhåbentlig ikke højdepunktet for filmens dialog ;-)

  Wayne 3-05-23 09:48

 • ★★★0

  “You puked on my lane” er forhåbentlig ikke højdepunktet for filmens dialog ;-)

  Jeg bed mest mærke i Orlando Bloom, der lige prøver at køre en Jeremy Clarkson Special;

  "...... in the world!"

  HonoDelLoce 3-05-23 20:20

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen