Trailer: Ny actionfyldt trailer til "Prey" – den nye "Predator"-film

De drabelige rumbæster går denne gang i clinch med comanche-stammen i 1700-tallets Nordamerika.

Få uger efter den første teaser har vi omsider fået den første lange trailer til "Prey" – den efterhånden syvende spillefilm om de drabelige, menneskefjendske rumvæsner, som vi først mødte i Arnold Schwarzenegger-klassikeren "Predator" fra 1987.

Vi hyldede den klassiske film tilbage i 2016 med denne muntre mashup-video, og i 2018 talte vi med holdet bag franchisens forrige kapitel, Shane Blacks "The Predator".

Men "Prey" afviger en del fra sine forgængere, idet den ikke udfolder sig i nutiden eller i en nær fremtid, men i stedet for 300 år siden.

Læs også: Den nye "Predator"-film er inspireret af "God of War"

Hovedpersonen er den unge comanche-fighter Naru, der spilles af "Legion"-stjernen Amber Midthunder. Derudover medvirker bl.a. Dane DiLiegro ("American Horror Stories"), Stormee Kipp ("Sooyii") og Stefany Mathias ("Pathfinder") i filmen, der målrettet er gået efter at hyre oprindelig amerikanere til at arbejde foran kameraet.

Som vi rapporterede tilbage i november, så udkommer "Prey" direkte på streaming – på Hulu i USA og formentlig på Disney+ uden for Nordamerika, herunder her i Danmark.

Det er ikke utænkeligt, at "Prey" også udkommer i udvalgte biografer. Hvorom alting er, så får filmen premiere den 5. august, og den nye trailer kan ses her:

Kommentarer

Ny actionfyldt trailer til "Prey" – den nye "Predator"-film

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen