Trailer: Ny dragende trailer til "Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves"

Det ikoniske brætspil går snart til filmen – igen.

Om to måneders tid finder vi ud af, om det omsider er lykkedes Hollywood at lave en seværdig filmatisering af det legendariske rollespil "Dungeons & Dragons" – ovenpå adskillige pinagtige, tidligere forsøg, inklusive makværket "Dungeons & Dragons" fra 2000 med en løssluppen Jeremy Irons som skurk.

I slut-marts får vi nemlig "Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves", og som traileren understreger, er filmen rig på humor og hæsblæsende action, så vi satser på, at latteren i biografen denne gang ikke bliver af den ufrivillige art.

Læs også: "Dungeons & Dragons"-serie finder sin instruktør

Foran kameraet finder vi bl.a. Chris Pine ("Star Trek Beyond"), Michelle Rodriguez ("Fast & Furious 8"), Sophia Lillis ("It"), Regé-Jean Page ("The Gray Man") og Hugh Grant ("Paddington 2").

"Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves" er skrevet og instrueret af makkerparret John Francis Daley og Jonathan Goldstein, som stod bag manuskripterne til film som "Spider-Man: Homecoming", "De satans chefer" og "Fars sygt fede bilferie", så det er intet under, at filmen tilsyneladende bugner af jokes.

"Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves" lander i de danske biografer den 30. marts, og den nyeste trailer kan ses her:

Kommentarer

Ny dragende trailer til "Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen