Trailer: Ny grufuld trailer til gyseren "Hereditary"

Ulykkeligt dødsfald, uhyggelige familiehemmeligheder og en lille pige, der får det til at løbe koldt ned ad ryggen...

Inden for gyserfilmens genre kan børn ofte få det til at løbe koldt ned ad ryggen på selv den mest hærdede gyserfan. Fremstillingen af børn, der er så langt fra, hvordan vi normalt ser dem i den virkelige verden – nemlig ofte søde og uskyldige – har i mange årtier været go-to metoden i gyserfilm. Vi så det med tvillingerne i Stanley Kubricks "The Shining", Damien i "The Omen" og den unge pige, der bliver besat i "Eksorcisten".

Det lader ikke til, at det er en trend, der er på vej i graven. I hvert fald ikke, hvis man skal tro Ari Asters "Hereditary", hvor vi følger Graham-familien, der for nylig har mistet familiens ældste medlem. I kølvandet på dennes død begynder afdækningen af familiens frygtindgydende fortid, og helvede bryder løs. Det går blandt andet ud over familiens barn, Charlie, som bliver spillet af den debuterende Milly Shapiro. 

Det lyder måske som noget, vi har set før i gyserverdenen, men traileren lokker med atmosfærisk gys, og det bliver interessant at se, hvorvidt filmen formår at være sin egen.

"Hereditary", hvor også Gabriel Byrne og Toni Collette medvirker, lander i de danske biografer i slutningen af juni, og du kan se den uhyggelige nye trailer her:

Kommentarer

Ny grufuld trailer til gyseren "Hereditary"

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen