Trailer: Ny nervepirrende trailer til seriemorder-thrilleren "Snemanden"

Michael Fassbender, Rebecca Ferguson (“Mission: Impossible - Rogue Nation"), Charlotte Gainsbourg ("Independence Day: Resurgence"), Val Kilmer og Oscar-vinder J.K. Simmons har hovedrollerne i seriemorder-thrilleren "Snemanden", der er baseret på Jo Nesbøs skrækindjagende bestseller og instrueret af Tomas Alfredson ("Lad den rette komme ind" og "Dame, Konge, Es, Spion").

En ny nervepirrende trailer er netop landet og kan ses herunder.

Vinterens første sne er faldet, og Harry Hole, vicekommissær ved drabsafdelingen, efterforsker en sag om en forsvunden kvinde, som får ham til at frygte, at en seriemorder er aktiv igen. Med hjælp fra en yderst begavet politiaspirant begynder han at forbinde en række gamle, uopklarede sager med den nye i forsøget på at komme den bestialske morder i forkøbet inden næste snefald.

 "Snemanden" er optaget udelukkende on location i Norge i Oslo og Bergen og området omkring Rjukan.

Filmen får biografpremiere 12. oktober.

Kommentarer

Ny nervepirrende trailer til seriemorder-thrilleren "Snemanden"

 • ★★★★0

  Damn den ser fed ud. Ved ikke om det var pga. denne trailers effektivitet eller de mange Se7en-vibes jeg fik. Jeg glæder mig!

  Babo 5-09-17 13:34

 • ★★★★0

  Den ser fed ud og det trækker bestemt ikke ned, at Rebecca Ferguson er med.

  Og sjovt (og fedt for ham) at manden bag Nikolaj & Julie, Søren Sveistrup, er en af tre der står for screenplay (sammen med bl.a. Hossein Amini).

  Åkepool 8-09-17 21:34

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen