Trailer: Ny teaser til dansk Star Wars-fanfilm med Lars Mikkelsen

"Shrouded Destiny: A Star Wars Long Tale" er en ambitiøs fanfilm skabt af Moovy-brugeren The Paki Don, også kendt som Shahbaz Sarwar.

I sommer udkom "Shrouded Destiny: A Star Wars Short Story" – en ambitiøs fanfilm, der indikerede, at det er muligt at producere science fiction her i landet. Kortfilmen udvides nu til et 45 minutters pilotafsnit, der skal pitches til Disney i 2019. Ambitionen er at få søsat en 5 sæsoners streamingserie på den baggrund.

Den første actionfyldte teaser blev udsendt sidste år og kan ses her, og en splinterny teaser er nu sluppet løs og kan ses herunder.

Afsnittet – med undertitlen "An Interesting Question" – byder blandt andet på Emmy-vinderen Lars Mikkelsen ("House of Cards", "Herrens veje") i en bærende rolle som den mystiske Master Okana. Han spiller overfor Shahbaz Sarwar – idémand og hovedkraften bag projektet.

Holdet bag består af over 200 professionelle og nytilkomne i branchen. Til trods for at have medvirket i forskellige store projekter som "Wonder Woman", "Justice League", "The House That Jack Built", "Hardcore Henry", "The Martian" og "Lego Star Wars: The Freemaker Adventures" har alle arbejdet frivilligt på Danmarks første og indtil videre eneste bud på en Star Wars-film. 

"Shrouded Destiny: A Star Wars Long Tale" udgives næste år.

Kommentarer

Ny teaser til dansk Star Wars-fanfilm med Lars Mikkelsen

  • 0

    Virker interessant :) Fedt at de har fået Lars til at være med i den. Ser frem til det endelige resultat. 

    the-new-meister21-12-18 09:11

  • 0

    Yes! Bliver fedt at se den endelige version.

    KokAmok22-12-18 20:34

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen