Trailer: Ny trailer til "Shark Side of the Moon" – om russiske rum-hajer der går amok på Månen(!)

Et lille skridt for et menneske... Et kæmpe spring for galaksens hajer...

Forleden delte vi den første trailer til en film, der helt sikkert ender med at stå tilbage som en af nyere filmhistories helt store milesten: The Asylums "Shark Side of the Moon".

Filmen postulerer, at Månens skyggeside er beboet af genmodificerede, usårlige hajer, der blev skabt af Sovjetunionen under den kolde krig. Et videnskabeligt totalt plausibelt scenarie.

Og i en spritny trailer får vi et endnu bedre kig på filmens muterede hajer, og hvis ikke filmens CGI hiver en Oscar-nominering hjem næste år, bliver det svært at finne logikken i den beslutning – årsagen vil formentlig være hjerteskærende jalousi i Hollywoods VFX-branche.

Se også: "Sharkula": Hvidhaj forbandet af Dracula går amok i tåkrummende trailer

I "Shark Side of the Moon" følger vi et hold af amerikanske astronauter, som drager mod Månen for at reparere et modul på himmellegemets bagside. Men lige da de gik og troede, at det var sikkert at gå på Månen, så...

Samtlige roller spilles af skuespillere, I aldrig har hørt om, mens manuskriptet er skrevet af bl.a. Ryan D. Ebert, som tidligere har forfattet The Asylum-produktionerne "Apocalypse of Ice" og "San Andreas Mega Quake".

"Shark Side of the Moon" er netop udkommet på den amerikanske streamingtjeneste Tubi, som desværre ikke kan tilgås i Danmark – men vi ved, at tjenesten snart lanceres i flere lande uden for Nordamerika, så forhåbentlig får danske hajfans snart mulighed for at se filmen. Den seneste trailer kan under alle omstændigheder ses (og nydes) her:

Kommentarer

Ny trailer til "Shark Side of the Moon" – om russiske rum-hajer der går amok på Månen(!)

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen