Trailer: Ny trailer til dokumentar om Leonard "Spock" Nimoy

Netop nu kan Zachary Quinto ses som en ung Spock i "Star Trek Beyond", men snart udkommer en dybdeborende dokumentar om Leonard Nimoy, der oprindeligt spillede det snusfornuftige rumvæsen.

Det er Nimoys søn, Adam Nimoy, der har instrueret dokumentaren, som fik et stående bifald efter premieren på Tribeca Film Festival 18. april i år. Filmen udgives i de amerikanske biografer og via diverse streaming-tjenester 9. september.

Adam Nimoy har i årevis arbejdet som instruktør på alskens tv-serier – deriblandt "Star Trek: The Next Generation" – og det lykkedes ham at sikre godt 660.000 dollars til filmens budget via crowdfunding-tjenesten Kickstarter, hvilket gør "For the Love of Spock" til det mest populære dokumentarprojekt i Kickstarters historie.

Filmen vil både stille skarpt på Leonard Nimoy og Spock, som i årtier har tryllebundet millioner af fans. Leonard Nimoy nåede selv at arbejde en del på projektet før sin død sidste år, og interviews med Nimoy suppleres af samtaler med skuespillere som Quinto, Simon Pegg, Walter Koenig og George Takei, der alle har været involveret i "Star Trek" i årenes løb.

Kommentarer

Ny trailer til dokumentar om Leonard "Spock" Nimoy

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen