Trailer: Nye kæmpemonstre i ny trailer til "Kong: Skull Island"

 Warner Bros. har udsendt en ny trailer til "Kong: Skull Island", der kan ses herunder, og som byder på en række nye kæmpemonstre – samt naturligvis Kong.

I filmen samler kaptajn James Conrad (Tom Hiddleston) en gruppe eksperter bestående af fotografen Weaver (Brie Larson), Oberstløjtnant Packard (Samuel L. Jackson), videnskabsmanden Randa (John Goodman) samt en række barske, tungt bevæbnede mænd og sætter i helkoptere kursen mod en fjerntliggende ø i det uendelige Stillehav.

De er godt nok på en officiel mission, men der går ikke længe før det viser sig, at alle de ledende kræfter i ekspeditionen har deres egne dagsordener. Men efterhånden som de bevæger sig ind over øen, begynder en række uforklarlige ulykker at gøre indhug i såvel materiel som mandskab, og det går i al sin gru hurtigt op for de overlevende, at de nu er fanget på en øde ø uden mulighed for at kommunikere med omverdenen – og at de i højeste grad er det sidste led i øens fødekæde...

"Kong: Skull Island" indtager biograferne 9. marts.

Kommentarer

Nye kæmpemonstre i ny trailer til "Kong: Skull Island"

 • ★★★★0

  Empire Magasine advare mod nogle spoilers, uden jeg har set traileren, kan blot se de skrev det da de lagde den op på deres FB side.

  Elwood28-02-17 12:17

 • ★★★★0

  Jeg synes nu ikke umiddelbart, at den indholder spoilers. Den viser primært en række kampscener fra filmen og filmens monstre - selvom nogle måske vil mene, at dette er en slags spoilers.

  chandler7528-02-17 12:30

 • ★★★★0

  Ok ku bare se Empire skrev det, så tænkte hvis de gjorde, så måtte der været noget om det :)

  Men tak for afklaringen.

  Elwood28-02-17 12:31

 • ★★★★0

  Men når det er sagt, så er det bestemt ikke en subtil trailer :)

  chandler7528-02-17 12:35

 • 0

  Tak, jeg tror jeg springer over traileren i såfald.

  T'hain28-02-17 13:22

 • ★★★★★★0

  Jeg så lidt af den på youtube og fandt den gik lidt i retning af at Kong pludselig var helten, a la Godzilla der skulle redde menneskene. Måske forkert, for jeg skyndte mig at stoppe, da jeg ikke ville vide mere.

  T. Nielsen28-02-17 15:27

 • ★★★★★★0

  Hov, har man set traileren kan man læse min spoiler og ellers skal man måske være varsom?

  T. Nielsen28-02-17 15:27

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen