Trailer: Nyt "Star Trek"-videospil lader dig skyde med phasers og udforske galaksen – se traileren

Det kommende "Star Trek: Resurgence" er lavet af flere af folkene bag de prisbelønnede spil "The Walking Dead" og "The Wolf Among Us".

Engang groede nye og storstilede "Star Trek"-spil praktisk talt på træerne – men siden franchisens forrige guldalder i 90'erne og start-00'erne har franchisen primært disket op med MMO- og mobilspil på gaming-fronten.

Men under torsdagens Game Awards i USA blev et nyt, større "Star Trek"-spil annonceret: "Star Trek: Resurgence", og samtidigt blev der frigivet en trailer til Dramatic Labs' spil, som kan ses herunder.

Læs også: Den næste "Star Trek"-film udskydes

At dømme ud fra traileren bliver "Star Trek: Resurgence" ikke just et synderligt komplekst eller omfangsrigt videospil, men det bliver dog et historiedrevet action/adventure-spil, hvori ens beslutninger er med til at diktere historiens udvikling.

Det kommer ikke som den store overraskelse, idet spillet laves af Dramatic Labs, som består af garvede udviklere fra det nu hedengangne Telltale Games, som lavede prisbelønnede, stærkt skrevne spil som "The Walking Dead" og "The Wolf Among Us".

"Star Trek: Resurgence" udfolder sig i det 24. århundrede kort efter afslutningen på tv-serien "Star Trek: The Next Generation". Man styrer skiftevis to officerer om bord på Starfleet-rumskibet U.S.S. Resurgence, som forsøger at løse et mysterium, der er på nippet til at udløse en intergalaktisk krig.

Undervejs møder man også flere kendte figurer fra "Star Trek"-universet – herunder selveste Spock.

"Star Trek: Resurgence" udkommer på både Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 4, PlayStation 5 og pc i foråret 2022. Traileren kan ses her:

Kommentarer

Nyt "Star Trek"-videospil lader dig skyde med phasers og udforske galaksen – se traileren

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen