Trailer: Nyt fortryllende smugkig på "Mary Poppins vender tilbage" byder på musik og sang

Den længe ventede fortsættelse med Emily Blunt i hovedrollen virker allerede "praktisk talt perfekt".

Man har skullet væbne sig med ekstra tålmodighed, hvis man har gået og sukket efter en opfølger til "Mary Poppins", Disneys musical-perle fra 1964. Meget kunne dog tyde på, at de 54 år har været ventetiden værd, hvis man skal dømme efter nedenstående smugkig, der byder på masser af musik, sang og fortryllende undervandsscener. 

Emily Blunt har overtaget hovedrollen efter Julie Andrews, og "A Quiet Place"-stjernen lader til at være det helt rigtige valg til rollen som den magiske barnepige, der endnu en gang kommer familien Banks til undsætning i London – nu mange år efter begivenhederne i originalen. 

Poppins skal denne gang hjælpe Jane og Michael Banks, der nu er blevet voksne, med at genfinde livsglæden og magien i hverdagen, efter Michael og hans tre børn har oplevet et personligt tab. 

Imponerende cast

På rollelisten finder man udover Blunt stjerner som Colin Firth, Meryl Streep, Dick Van Dyke, Lin-Manuel Miranda samt ikke mindst Emily Mortimer og Ben Whishaw i rollerne som de voksne udgaver af Jane og Michael Banks.

Løjerne er dirigeret af "Chicago"-instruktøren Rob Marshall, og "Mary Poppins vender tilbage" kaster magi og fantasi over de danske biografer fra 25. december.

Kommentarer

Nyt fortryllende smugkig på "Mary Poppins vender tilbage" byder på musik og sang

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen