Trailer: Rædslerne fortsætter i første trailer til "Insidious: The Last Key"

Universal Pictures har udgivet traileren til "Insidious: The Last Key", det nyeste kapitel i den populære horrorfranchise, og du kan tage et kig på forfilmen nedenfor.

I "Insidious: The Last Key" følger vi endnu en gang mediet Elise Rainier, som må tage opgøret med de ondskabsfulde genfærd. I denne ombæring er det dog Elises egen familie, der er i gespensternes skudlinje, da deres hus pludselig bliver hjemsøgt af forfærdelige ånder. Denne gang er det med andre ord personligt!

I hovedrollen som Elise ser vi igen Lin Shaye, der har været med i de tre foregående dele af gyserføljetonen. "The Last Key" er den fjerde film i rækken og følger således "Insidious: Chapter 3".

Udover Shaye kan man i filmen se bl.a. Josh Stewart ("War Machine"), Spencer Locke ("Resident Evil: Afterlife") og Bruce Davison ("X-Men") samt som vanligt Leigh Whannell og Angus Sampson som makkerparret Specs og Tucker.

Leigh Whannell står ligeledes bag filmens manuskript, ligesom han har gjort det på de tre tidligere film i serien. Han instruerede også "Insidious: Chapter 3", men har denne gang overladt tøjlerne til Adam Robitel, der i 2014 stod bag gyseren "The Taking". Whannell skabte filmserien sammen med skrækmesteren James Wan, og Wan fungerer således også som producer på den nye film.

"Insidious: The Last Key" har dansk premiere 4. januar næste år.

Kommentarer

Rædslerne fortsætter i første trailer til "Insidious: The Last Key"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen