Trailer: Remaket af "Suspiria" får endnu en rædselsvækkende trailer

2 timer og 32 minutters rendyrket rædsel venter i genindspilningen af den italienske gyserklassiker.

Dario Argentos "Suspiria" fra 1977 er en udødelig horrorklassiker og en af højdepunkterne i italiensk giallo-film. Derfor har historien om, at den italienske instruktør Luca Guadagnino arbejdede på et remake af "Suspiria", været ledsaget af en hel del hype. En hype der ikke just blev mindre, da den første trailer blev præsenteret tidligere på sommeren.

Den nyeste trailer løfter lidt af sløret for, hvilken retning Luca Guadagnino har tænkt sig at tage filmen i, da han tidligere har sagt, at den ikke skulle ses som en decideret genindspilning, men mere en form for hyldest til originalen. 

Dario Argento har selv omtalt "Suspiria" som første del i sin "De tre mødre"-trilogi, der udover "Suspiria" også består af "Inferno" og "The Mother of Tears". Denne trilogi ser ud til at danne base for Guadagninos genindspilning, da referencer til alle tre film er at finde i traileren. 

"Suspiria" fortæller historien om en balletdanserinde, spillet af Dakota Johnson, som under sit ophold på en verdensberømt danseskole står overfor stedets dystre hemmeligheder, som truer med at opsluge hende og hendes dansetrup.

En dansk biografpremiere forventes at falde 15. november i år. Den seneste trailer kan ses her:

Kommentarer

Remaket af "Suspiria" får endnu en rædselsvækkende trailer

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen