Trailer: Renton, Sickboy og resten af lømlerne er tilbage i trailer til "Trainspotting 2"

Danny Boyles "Trainspotting" efter Irvine Welshs roman af samme navn er siden sin premiere i 1996 blevet popkulturelt fænomen. Derfor er forventningspresset tårnhøjt på den kommende opfølger, hvor hele holdet fra den første film er tilbage.

I den første trailer til "T2: Trainspotting", som titlen lyder, kan man få et lille indblik i, hvad der er sket for de skotske udkast Renton, Begbie, Spud og Sick Boy, siden vi forlod dem i de postmoderne midthalvfemsere. Se traileren forneden.

Danny Boyle har fået overtalt hele det oprindelige cast med de i dag mere kendte og erfarne Ewan McGregor, Johnny Lee Miller, Ewen Bremner og Robert Carlyle til at vende tilbage.

Ligesom med den første film er det Irvine Welsh, hvis dealer Mikey Forester dukker op igen, som har stået for det litterære forlæg med romanen "Porno".

Om alt er helt på røven for vores tidligere så stofglade rødder kan man bedømme, når "T2: Trainspotting" har premiere til marts.

Kommentarer

Renton, Sickboy og resten af lømlerne er tilbage i trailer til "Trainspotting 2"

 • ★★★★0

  Det ser væsentligt bedre ud end hvad man turde håbe på, når man vælger at lave en fortsættelse til en 20 år gammel film. Heldigvis er det dygtige folk bag og foran kameraet. Jeg glæder mig :)

  Kruse 3-11-16 12:00

 • 0

  Det ser væsentligt bedre ud end hvad man turde håbe på, når man vælger at lave en fortsættelse til en 20 år gammel film. Heldigvis er det dygtige folk bag og foran kameraet. Jeg glæder mig :)

  Helt enig. Det lader umiddelbart til at de har truffet alle de rigtige beslutninger. 

  Og traileren er fed. Så jeg tillader mig at være optimistisk omkring det her projekt :)

  Høegh 3-11-16 16:16

 • ★★★★★0

  Den ser ret fed ud. Danny Boyle kan snildt lave film, men efter at have set traileren, så overvejer jeg faktisk, om man skulle se den i biffen...

  Guldager 3-11-16 16:16

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen