Trailer: Rørende teaser til dokumentar om Leonard "Spock" Nimoy

Det er lidt over et år siden, at skuespilleren Leonard Nimoy døde i en alder af 83 år. Og om en lille måned udkommer en splinterny dokumentar om manden, der i næsten 50 år spillede det legendariske rumvæsen Spock i "Star Trek".

Det er Nimoys søn, Adam Nimoy, der har instrueret dokumentaren "For the Love of Spock", som får premiere på den store filmfestival Tribeca Film Festival 18. april. Skuespilleren Zachary Quinto, der har spillet en yngre Spock i J.J. Abrams' "Star Trek" og "Star Trek Into Darkness", deltager efterfølgende i en Q&A sammen med Adam Nimoy.

Adam Nimoy har i årevis arbejdet som instruktør på alskens tv-serier – deriblandt "Star Trek: The Next Generation" – og det lykkedes ham at sikre godt 660.000 dollars til filmens budget via crowdfunding-tjenesten Kickstarter, hvilket gør "For the Love of Spock" til det mest populære dokumentarprojekt i Kickstarters historie.

Filmen vil både stille skarpt på Leonard Nimoy og Spock, som i årtier har tryllebundet millioner af fans. Leonard Nimoy nåede selv at arbejde en del på projektet før sin død sidste år, og interviews med Nimoy suppleres af samtaler med skuespillere som Quinto, Simon Pegg, Walter Koenig og George Takei, der alle har været involveret i "Star Trek" i årenes løb.

Det vides endnu ikke, hvornår eller hvordan filmen vil blive tilgængelig for et bredere publikum. I videoen herunder kan du se den første, rørende teaser til filmen.

Kommentarer

Rørende teaser til dokumentar om Leonard "Spock" Nimoy

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen