Trailer: Rupert Grint er på hustlerholdet i trailer til serieversionen af "Snatch"

Omkring årtusindskiftet var Guy Ritchie en mindre sensation i filmverdenen takket være de to meget britiske røverfilm "Rub, stub og to rygende geværer" og "Snatch".

Sidstnævnte kommer nu i ti afsnit som serie, der blandt andet har Rupert "Ron Weasley" Grint i en af de bærende roller. Traileren kan ses forneden.

Præmissen for serien er den samme som filmen, hvilket vil sige, at vi følger forskellige dele af den kriminelle underverden i London. I centrum for det hele finder man en gruppe hustlerspirer i 20'erne (deriblandt Grint), der kommer i forbindelse med en vogn fyldt med stjålne guldbarer. Derfra bliver alting mere kompliceret og tempofyldt med diverse gangsterfraktioner på hælene.

Udover Rupert Grint byder det store ensemble af skuespillere på mere eller mindre velkendte navne såsom Ed Westwick ("Gossip Girls"), Luke Pasqualino ("The Musketeers") og Dougray Scott, der i dag nok mest er kendt for at have fravalgt rollen som Wolverine i den første "X-Men" til fordel for rollen som John Woos "Mission: Impossible II".

I modsætning til den succesfulde overførsel af "Fargo" til serie, hvor Coen-brødrene har en producerrolle, vil Guy Ritchie intet have at gøre med Rakoffs "Snatch".

Man må håbe, at serieversionen af "Snatch" klarer sig en anelse bedre end "Rub, stub og to rygende geværer", hvis serieversion fra 2000 få personer kan huske i dag.

Kommentarer

Rupert Grint er på hustlerholdet i trailer til serieversionen af "Snatch"

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen