Trailer: Se Elisabeth Moss i ny udgave af "The Invisible Man"

Klassisk monsterunivers genoplives atter igen.

Siden den knapt så indtjenende "The Mummy"-genindspilning med Tom Cruise har Universal gået stille med dørene med deres Dark Universe-satsning. Ambitionerne om at vække de monsterfilm til live, der var indbegrebet af studiet i særligt 1930'erne, synes dog ikke begravet helt endnu. Næste sølvkugle i bøssen er genindspilningen af "The Invisible Man" fra 1933, løst baseret på H.G. Wells' sci-fi-klassiker.

Præmissen i næste års udgave ér bestemt også en noget anderledes fortolkning end hidtil. Cecilia Kass (Elisabeth Moss) er kæreste med den geniale og rige videnskabsmand Adrian Griffin (Oliver Jackson-Cohen), i hvad der er et voldeligt og kontrollerende forhold. Da Griffin begår selvmord, efterlades en stor del af hans formue til netop Cecilia. Dog mistænker hun, at Griffin stadig er i live, selvom han ikke er til at få øje på.

Instruktør Leigh Whannell, der mest er kendt for sidste års indie-actionfilm "Upgrade" og som manusforfatter på de tre første "Saw"-film, står bag. "The Invisible Man" får dansk premiere 12. marts 2020. Se traileren her:

Kommentarer

Se Elisabeth Moss i ny udgave af "The Invisible Man"

 • 0

  Den ser federe ud end jeg kunne have forestillet mig. 

  PatrickJane18-11-19 12:30

 • 0

  Ligner en almindelig thriller, med en "usynlig" fjende. Set før, men ser da ikke helt dum ud.

  Ronni Pedersen18-11-19 21:18

 • ★★★★1

  Ser virkelig ringe ud, og traileren virker også til at spolere det meste. 

  Riqon19-11-19 10:39

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen