Trailer: Se Ethan Hawke som legendarisk opfinder i "Tesla"

Den amerikanske skuespiller portrætterer Nikola Tesla i atypisk biopic.

IFC Films har nu udgivet den officielle trailer til biografiske "Tesla", der fortæller historien om den legendariske opfinder og fysiker Nikola Tesla. I filmens hovedrolle ses altid arbejdsomme Ethan Hawke.

Filmen følger Nikola Tesla og hans udfordringer med at udvikle sit banebrydende elsystem. Teslas europæiske sindelag leder nemlig til konflikter med både de amerikanske kolleger og pengemændene, der står i baggrunden, og det bliver derfor en sej kamp for videnskabsmanden at få revolutioneret verden ved hjælp af sine opfindelser.

Rollelisten tæller desuden Eve Hewson ("Robin Hood"), komikeren Jim Gaffigan samt "Twin Peaks"-stjernen Kyle MacLachlan som Thomas Edison.

Den biografiske film er både instrueret og skrevet af Michael Almereyda, som tidligere har arbejdet sammen med Ethan Hawke på Shakespeare-fortolkningerne "Cymbeline" og "Hamlet". Seneste spillefilm fra Almereydas hånd er det romantiske sci-fi-drama "Marjorie Prime", der kom i 2017.

"Tesla" står til at udkomme i biografer og på VOD i USA 21. august, mens det på nuværende tidspunkt ikke er til at sige, hvornår projektet når vores breddegrader. Du kan imidlertid se traileren, der lover et noget atypisk take på biopic-genren, lige her:

Kommentarer

Se Ethan Hawke som legendarisk opfinder i "Tesla"

  • ★★★★0

    Fedt at se en noget anderledes take på det hele :)

    Så er det blot at se om det mere er stil over Substans, men jeg er onboard so far i, hvertfald.

    More mig lidt over det til dels er inspireret af Drunk History, som er en ret sjov program serie.

    Elwood11-07-20 15:51

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen