Trailer: Se Gary Oldman som Churchill i første trailer til "Darkest Hour"

Så er første trailer til "Darkest Hour" landet, hvor Gary Oldman giver den i rollen som én af historiens mest sagnomspunde og respekterede politikere: Storbritanniens premiereminister Winston Churchill. Traileren kan ses herunder.

Få dage efter at Winston Churchill er blevet udnævnt som Storbritanniens premierminister, står han over for sit livs mest vanskelige og definerende udfordring: Skal han forhandle en fredsaftale med Nazi-Tyskland eller stå fast og kæmpe for en nations idealer, selvstændighed og frihed. Nazisternes ustoppelige krigsmaskine ruller henover Vesteuropa, og truslen om invasion er nært forestående. Befolkningen er uforberedt, kongen er skeptisk, og hans eget parti konspirerer imod ham. Churchill står over sin mørkeste time, da han skal samle en nation og forsøge at ændre historiens gang.

Udover Oldman finder man på rollelisten blandt andre Kristin Scott Thomas som Churchills hustru, Lily James som Churchills sekretær og Ben Mendelsohn som King George VI.

"Darkest Hour" får premiere til november.

Kommentarer

Se Gary Oldman som Churchill i første trailer til "Darkest Hour"

 • ★★★★0

  Gary Oldman er ugenkendelig, men synes selve traileren for mig har en lidt ved ikke tv klipning over sig, det virker lidt som DR og vores næste Dramaserie er følgende. Altså filmen sikkert intressant nok og ser frem til den, men traileren der var noget for mig der var off.

  Jeg sad egentlig blot og ventede på Netflix logo'et til sidst eller noget i den stil.

  Vil dog se den på grund af Gary Oldman, og så fandt jeg ud af Joe Wright instruere, så det ku da måske gå hen og blive intressant, men traileren solgte mig ikke på det.

  Elwood14-07-17 08:51

 • ★★★★0

  Det ser ud til at make up arbejdet er gennemført. Ofte ligner det lort. J Edgar, Beautiful Mind og mange andre. 

  Babo14-07-17 09:12

 • ★★★★0

  Ja Brian Cox som Churchill ser ikke for godt ud ifht. her.

  Bruce14-07-17 10:04

 • 0

  Wauw, han er godt nok ikke til at kende på udseendet! Jeg kan dog sagtens høre det på stemmen.

  Jeg synes den så rigtig god og spændende ud, så jeg skal helt sikkert se den.

  Superknys14-07-17 13:47

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen