Trailer: Se begyndelsen til enden i traileren til Francis Ford Coppolas nye udgave af "The Godfather III"

Trejde kapitel af den legendariske mafia-saga kommer nu tættere på Coppolas oprindelige vision.

Som tidligere rapporteret har Francis Ford Coppola har været i færd med at pille ved "The Godfather: Part III", der i 1990 afsluttede den storladne og succesrige "The Godfather"-trilogi.

Til december udkommer således en spritny og restaureret version af mafia-sagaens tredje kapitel, der angiveligt er tættere på Coppolas og forfatteren Mario Puzos oprindelige vision.

Den nye udgave vil byde på en anderledes start og slutning, omrokering af visse scener samt en ændring af musikken på nøje udvalgte steder. Værket skifter også titel til "Mario Puzo's The Godfather Coda: The Death of Michael Corleone".

Læs også: Oscar Isaac og Jake Gyllenhaal får hovedrollerne i film om skabelsen af "The Godfather"

Alt i alt vil forbedringerne ifølge Coppola gøre, at den nye version fremstår som en mere tilfredsstillende afslutning på hele "The Godfather"-trilogien, hvor især seriens første to film er så beundrede og lovpriste, at de for længst har opnået klassikerstatus.

Den tredje "The Godfather"-film har Al Pacino tilbage i rollen som mafiosoen Michael Corleone, der i sit livs efterår må se fortidens synder i øjnene. Rollelisten tæller udover Pacino navne som Andy Garcia, Talia Shire, Diane Keaton samt ikke mindst Francis Ford Coppolas egen datter, Sofia Coppola, i rollen som Michaels datter, Mary Corleone. 

"Mario Puzo's The Godfather Coda: The Death of Michael Corleone" udkommer digitalt og på Blu-ray 8. december. Traileren kan ses her:

Kommentarer

Se begyndelsen til enden i traileren til Francis Ford Coppolas nye udgave af "The Godfather III"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen