Trailer: Se de første flotte plakater og trailer til Ben Wheatleys "Rebecca"

Ben Wheatley genfortolker historien, som Alfred Hitchcock også filmatiserede tilbage i 1940.

Engelske Ben Wheatley er noget af en kamæleon, der har vist sig at være meget alsidig som instruktør. Her er det blevet til blandt andet gyserthrilleren "Kill List", sci-fi-dramaet "High-Rise" med Tom Hiddleston, arthouse-filmen "A Field in England" og actionbaskeren "Free Fire". Nu træder instruktøren så ned ad klassiske veje, hvor en historie, som legendariske Alfred Hitchcock tidligere har filmatiseret, skal genfortolkes.

"Rebecca" er baseret på en roman af samme navn fra 1938, skrevet af Daphne du Maurier, som Alfred Hitchock filmatiserede allerede i 1940. 60 år senere er turen nu kommet til Ben Wheatley, som forsøger sig med at genfortolke den romantiske thriller, og du kan nu se de første smukke plakater, inden filmen får premiere på Netflix senere på måneden.

IKKE ET REMAKE

"Rebecca" omhandler en ung kvinde, der indleder et forhold til den rige enkemand Maxim. Kvinden flytter ind i mandens store palæ og begynder der en ny tilværelse. Men hun indser hurtigt, at hun står i skyggen af Maxims afdøde kone, Rebecca. Og især husholderen Mrs. Danvers gør sit for at holde mindet i leve.

I Hitchocks originale film spillede Laurence Olivier og Joan Fontaine hovedrollerne, mens Lily James ("Yesterday") og Armie Hammer ("Call Me by Your Name") udgør 2020-parret.

Ben Wheatley udtaler også, at hans film ikke er et remake af Alfred Hitchcocks film, men nærmere en genfortolkning af Daphne du Mauriers roman, hvor Wheatleys udgave vil have mere fokus på romantikken.

Du kan se alle plakaterne hos SlashFilm, imens du kan se en trailer herunder. "Rebecca" lander på Netflix 21. oktober:

Kommentarer

Se de første flotte plakater og trailer til Ben Wheatleys "Rebecca"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen