Trailer: Se den første teaser til ny "Hunger Games"-film

I 2023 vender den drabelige Hunger Games-turnering tilbage.

Næste år får vi den femte film inden for den ekstremt succesfulde "Hunger Games"-filmfranchise, som er baseret på Suzanne Collins' populære romaner om en dystopisk fremtid, hvor klodens onde ledere tvinger underklassens børn til at deltage i et årligt tilbagevendende, livsfarligt spil: The Hunger Games.

Den nye film er baseret på Collins' seneste bog i sagaen og bærer ligesom oplægget den mundrette titel "The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes".

Og netop sangfugle og slanger optræder i den første, dugfriske teaser til filmen, som kan ses herunder.

Læs også: "The Hunger Games"-prequel finder sin instruktør

Teaseren byder dog ikke på nogen klip fra filmen, som stadig befinder sig i præproduktionsfasen. Således gør den os heller ikke meget klogere på filmens plot.

Vi ved dog, at historien foregår 64 år før den første "The Hunger Games" fra 2012, og at den omhandler en yngre og mere sympatisk udgave af de oprindelige films (og bøgers) hovedskurk: præsident Coriolanus Snow, der som teenager deltager i den 10. omgang Hunger Games og forelsker sig i en kvindelig deltager: Lucy Gray Baird.

Francis Lawrence, som også lavede de tre seneste "Hunger Games"-film, sidder nok en gang i instruktørstolen, mens Tom Blyth ("Billy the Kid") spiller den unge Snow, og "West Side Story"-stjernen Rachel Zegler spiller Lucy Gray Baird.

Teaseren afslører i øvrigt filmens amerikanske premieredato: den 17. november 2023. Filmen udkommer sandsynligvis cirka samtidigt herhjemme. Teaseren kan ses her:

Kommentarer

Se den første teaser til ny "Hunger Games"-film

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen