Trailer: Se første lange og fortryllende trailer til Disneys "Mary Poppins vender tilbage"

Emily Blunt har overtaget hovedrollen som den magiske barnepige efter Julie Andrews i en fortsættelse, der har været over 50 år undervejs!

Disney har lanceret en ny, lang trailer til eventyret "Mary Poppins vender tilbage", der efterfølger den elskede musical-klassiker "Mary Poppins" fra 1964, som blev en af Walt Disneys helt store bedrifter. Og det lader unægteligt til, at charmen og magien fra originalen er intakt i "Chicago"-instruktøren Rob Marshalls fortsættelse.

I den nye historie vender barnepigen med de overnaturlige kræfter tilbage til London og Jane og Michael Banks, der nu er blevet voksne, for at hjælpe familien med at genfinde livsglæden og magien i hverdagen, efter Michael og hans tre børn har oplevet et personligt tab.

Som det kan ses herunder, har Emily Blunt ("Kvinden i toget") overtaget hovedrollen som Mary efter Julie Andrews, og Blunt ser ud til at være en særdeles glimrende arvtager som den charmerende barnepige med et hjerte af guld.

Hun får følgeskab af et imponerende cast bestående af blandt andre Lin-Manuel Miranda, Colin Firth, Meryl Streep, Angela Lansbury, Julie Walters samt ikke mindst Ben Whishaw og Emily Mortimer, der spiller de voksne udgaver af Michael og Jane Banks. Veteranen Dick Van Dyke, der også medvirkede som charmøren Bert i originalen, vender tilbage i den nye film, men denne gang i rollen som en vis Mr. Dawes Jr.

"Mary Poppins vender tilbage" kaster glans over de danske biografer fra 25. december.

Kommentarer

Se første lange og fortryllende trailer til Disneys "Mary Poppins vender tilbage"

  • ★★★1

    Ok, jeg havde faktisk lidt afskrevet den her, men det er sgu en fin trailer.

    gi-jones18-09-18 11:28

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen