Trailer: Se første trailer til "Forældre"-instruktørs næste film "En frygtelig kvinde"

Ifølge instruktøren er filmen en fortælling om hverdagsterrorisme og om "kvindens frygtelige dominans i parforholdet."

Nordisk Film har udsendt traileren til Christian Tafdrups kommende projekt "En frygtelig kvinde", som får premiere over hele landet 1. juledag. Du kan se traileren herunder.

"En frygtelig kvinde" er et komediedrama om alt det frygtelige, kvinder kan gøre mod mænd i et moderne parforhold, set gennem mandens øjne. Da Rasmus møder Marie, er han sikker på, at han har mødt kvinden i sit liv. Men der går ikke lang tid, før hun viser sig som et besidderisk og manipulerende væsen, der snedigt piller ham fra hinanden.

I hovedrollerne ses Amanda Collin ("Flaskepost fra P") og Anders Juul ("Badehotellet") i deres største filmroller til dato. Filmen er forfattet af Christian Tafdrup og hans yngre bror, Mads Tafdrup, der med denne film debuterer som filmmanuskriptforfatter.

Se også: Moovy TV - "Forældre"-interview med instruktøren Christian Tafdrup

Instruktør Tafdrup udtaler i en pressemeddelelse: "Det er ikke, fordi jeg hader kvinder. Det er kun, fordi jeg har brugt de seneste 25 år på at finde ud af dem. Og det kan jeg ikke. Jeg håber, at denne film vil virke underholdende og genkendelig for begge køn, og at alle kan spejle deres egne oplevelser i filmen. Jeg håber, at der er noget at grine af og noget at tale om."

"En frygtelig kvinde" er Christian Tafdrups anden spillefilm. Tafdrup spillefilmsdebuterede sidste år med "Forældre", der havde verdenspremiere på den prestigefyldte Tribeca Film Festival i New York. "Forældre" sikrede Tafdrup en Robert for bedste instruktør og en Bodil for bedste manuskript, ligesom filmen desuden er nomineret til Nordisk Råds Filmpris 2017.

Kommentarer

Se første trailer til "Forældre"-instruktørs næste film "En frygtelig kvinde"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen