Trailer: Se første trailer til Nia DaCosta og Jordan Peeles "Candyman"

Sig hans navn fem gange... I dare you!

De seneste år har det været lidt af en trend at se bort fra middelmådige efterfølgere til klassiske film og så prøve at genskabe en fortsættelse, som kunne leve op til originalen. Det så vi med forrige års "Halloween" og sidste års "Terminator: Dark Fate", der valgte at ignorere alle fortsættelserne efter "Terminator 2: Dommedag". Nu er turen så kommet til "Candyman", hvor originalen fra 1992 affødte et par efterfølgere, der dog aldrig helt nåede samme niveau.

"Candyman" er historien om et boligområde i Chicago, hvor myten om en overnaturlig morder lever blandt områdets beboere. Siger du hans navn fem gange, så dukker han op – og slår dig ihjel. I den oprindelige film var boligområdet en trøstesløs ghetto i Chicagos yderområder, men selvsamme område er nu i den kommende "Candyman" blevet byfornyet til ukendelighed, og området er i stedet beboet af velhavende og succesfulde mennesker.

Bag roret på filmen har vi den forholdsvist uprøvede instruktør Nia DaCosta, men hun får god hjælp fra Jordan Peele, der sidder i producerstolen. Peele har blandt andet stået bag de senere års gysersucceser "Get Out" og "Us".

Første trailer er klar og ligner et godt bud på en af de mest lovende gysere i 2020. "Candyman" får dansk premiere 25. juni. Traileren kan ses her:

Kommentarer

Se første trailer til Nia DaCosta og Jordan Peeles "Candyman"

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen