Trailer: Se første trailer til Steve McQueens længe ventede kup-thriller "Widows"

Oscar-vinderen McQueen er klar med sin første film siden "12 Years a Slave".

Steve McQueen hittede stort med "Shame" fra 2011 og "12 Years a Slave" fra 2013, hvorefter han blev udråbt som en af Hollywoods helt store nye navne. Siden har der dog været stille fra den britiske instruktør, men nu vender han tilbage med kupfilmen "Widows".

"Widows" er baseret på en britisk tv-serie af samme navn fra 1983 og handler om fire gifte kvinder, der alle bliver efterladte som enker, efter deres kriminelle mænd dør under et stort anlagt røveri. Udover at mændene er døde, så har de også efterladt sig en stor gæld til en korrupt politiker. For at de fire kvinder kan få fred og tilbagebetale deres mænds gæld, må de dermed arbejde sammen og fuldføre røveriet.

Perlerække af stjerneskuespillere

I hovedrollerne som de fire kvinder kan Viola Davis, Elizabeth Debicki, Michelle Rodriguez og Cynthia Erivo ses.

Derudover er den stjernebesatte rolleliste prydet med navne som Liam Neeson, Robert Duvall, Jackie Weaver, Colin Farrell, Jon Bernthal, Daniel Kaluuya, Garret Dillahunt og Carrie Coon.

"Widows" er instrueret af Steve McQueen, som ligeledes har skrevet manuskriptet i samarbejde med Gillian Flynn, der er mest kendt for at havde skrevet romanen "Kvinden der forsvandt".

Filmen er sat til dansk premiere 25. december. Du kan se en trailer herunder:

Kommentarer

Se første trailer til Steve McQueens længe ventede kup-thriller "Widows"

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen