Trailer: Se første trailer til årets gysersensation "Hereditary"

Det amerikanske produktions- og distributionsselskab A24 har efterhånden bevist, at de ved, hvordan en god gyserfilm skal laves. Det viste de med blandt andet "The VVitch" og sidste års kritikerroste "It Comes at Night". Nu er de så klar med seneste skud på stammen i form af filmen "Hereditary", der allerede har fået varme ord med fra sidste måneds Sundance-festival.

I "Hereditary" omkommer Graham-familiens matriark, Ellen, hvilket resulterer i, at datteren Annie og hendes familie arver Ellens hus og efterladte ejendele. Annie lærer dog hurtigt, at hendes slægtskab bærer på mørke hemmeligheder, og huset rummer overnaturlige kræfter, som hun må stå ansigt til ansigt med for at redde sin familie.

"Hereditary" var en af de mest omtalte og roste film på årets Sundance-festival, og der er blevet draget paralleller til klassikere som "Ondskabens hotel" og "Eksorcisten".

Moovys egen anmelder, Emil Pyndt, rangerede den som nummer otte på sin top ti over festivalens film og skriver blandt andet: "'Hereditary' låner fra klassikere som 'The Shining' og særligt 'Rosemary's Baby', men er også i egen ret en både skræmmende og stemningsfuld gyser, der aldrig forfalder til simple skræmmetricks. 

Filmen er instrueret og skrevet af debutanten Ari Aster. På rollelisten kan blandt andet Toni Colette, Gabriel Byrne, Ann Dowd ("The Handmaiden's Tale") og Alex Wolff ("In Treatment") ses.

"Hereditary" er sat til amerikansk premierer 8. juni, mens en dansk endnu ikke er annonceret.

Kommentarer

Se første trailer til årets gysersensation "Hereditary"

  • ★★★★0

    Jeg har set traileren en håndfuld gange. Jeg synes at den ser ret så forrygende ud. Jeg glæder mig i hvert fald.

    Kruse 6-02-18 13:12

  • ★★★★0

    Damn den ser god ud. 

    Babo 6-02-18 15:15

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen