Trailer: Se ny hjertevarm trailer til Disneys live-action "Christopher Robin" om godmodige Peter Plys

Ewan McGregor spiller titelrollen i live-action-udgaven om den charmerende bjørns bedste menneskeven, der nu er blevet voksen.

Disney har lanceret en spritny trailer til studiets live-action-version af historierne om den elskelige og livskloge bamse, Peter Plys, der er baseret på A. A. Milnes klassiske fortællinger. 

I bedste "Hook"-stil skal Plys og de gamle venner fra Hundredemeterskoven hjælpe den voksne Christopher Robin (Jakob på dansk), der nu er blevet en ansvarlig familiefar, med at genopdage sit indre, glade legebarn – inden han opsluges af arbejdslivets forpligtelser på bekostning af det absolut vigtigste: Familien og vennerne fra en sødmefuld fortid.

Marc Forster ("World War Z") har instrueret Ewan McGregor ("T2 Trainspotting") i titelrollen tillige med blandt andre Hayley Atwell og Bronte Carmichael i rollerne som hhv. Robins hustru og datter samt ikke mindst Jim Cummings, hvor sidstnævnte tidligere har lagt stemme til Plys i "Peter Plys – Nye eventyr i Hundredemeterskoven" fra 2011.

"Christopher Robin" får premiere til august, og traileren, der byder på gensyn med blandt andre Tigerdyret og Grisling, kan ses her:

Kommentarer

Se ny hjertevarm trailer til Disneys live-action "Christopher Robin" om godmodige Peter Plys

 • ★★★★0

  Kæft den er sød. Min datter glæder sig også. Bamserne har en rigtig lækker lurvet tekstur, og man kan sagtens forestille sig deres stive hår, som et fedt legetøj i "gamle" dage. Og så har Æsel nogle fede øjne. (Skummel!)

  davenport25-05-18 19:36

 • ★★★★0

  Nostalgifaktor 10.000 og jeg erkender, det er jeg en sucker for:) Glæder mig til at se den med familien. 

  T. Nielsen25-05-18 19:48

 • 0

  Den trailer fik både grin og en tåre frem! Det er godt nok længe siden det er sket.

  jacob_uno26-05-18 12:35

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen