Trailer: Se traileren til Bille Augusts film om Karen Blixen: "Pagten"

Birthe Neumann spiller den legendariske danske forfatter i det autentiske drama.

Tilbage i juni 2020 rapporterede vi her på Moovy, at optagelserne til Bille Augusts film om Karen Blixen, "Pagten", snart ville gå i gang. Og nu er vi blot et par måneder fra filmens planlagte premieredato og har fået en ny trailer, der kan ses herunder.

Det psykologiske drama fokuserer på det intense venskab mellem den verdensberømte forfatter Karen Blixen og den unge lovende digter Thorkild Bjørnvig. Blixen spilles af Birthe Neumann ("Festen"), mens Bjørnvig spilles af Simon Bennebjerg ("Den skyldige").

Se også: Bille August vs. Moovy TV (Runde 2)

"Pagten" udfolder sig i årene efter Blixens afrikanske eventyr, som blev skildret i den Oscar-belønnede film "Mit Afrika", hvori Meryl Streep spillede Blixen.

Det er 17 år siden, Karen Blixen opgav eventyret i Afrika og vendte tilbage til Danmark til et liv i ruiner. Ødelagt af syfilis og knust over at have mistet sin farm og sit livs kærlighed begyndte hun her at genopfinde sig selv som en kunstnerisk superstjerne.

Nu, i en alder af 63, er Karen Blixen verdensberømt, men lever også et liv i isolation – indtil hun møder den 30-årige digter Thorkild Bjørnvig. Sammen indgår de en pagt: Hun lover at gøre ham til en stor kunstner, mod at han skal adlyde hende ubetinget – uanset prisen...

Hvis coronapandemien ikke kommer i vejen, så udkommer "Pagten" i de danske biografer den 15. april. Traileren kan ses her:

Kommentarer

Se traileren til Bille Augusts film om Karen Blixen: "Pagten"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen