Trailer: Se traileren til den dystre animationsfilm "Batman: The Killing Joke"

For ikke så længe siden bragte vi nyheden om, at Kevin Conroy og Mark Hamill igen har sluttet sig til et Batman-projekt som Batman og Jokeren. Dette bliver deres sidste film indenfor universet, men alt tyder på, at de agter at afslutte med et brag.

Filmen baseres på tegneserien "The Killing Joke" af Alan Moore, som blandt meget andet uddyber Jokerens mystiske oprindelse. Det er muligvis den mest populære Joker-historie nogensinde skrevet, og både "Batman" (1989) og "The Dark Knight" (2008) siges at have hentet inspiration fra den. 

Selvom traileren viser, hvordan Blu-ray-udgivelsen kommer til at se ud, så er der endnu ikke kommet en officiel udgivelsesdato. I Danmark bliver det måske muligt at se den på Netflix, som har gjort flere nyere Batman-animationsfilm tilgængelige, men heller ikke dette er endnu sikkert. 

Se traileren her: 

Kommentarer

Se traileren til den dystre animationsfilm "Batman: The Killing Joke"

 • ★★★★0

  Tegneserien er virkelig fed og TDK er også inspireret af den, ihvertfald den dyst mellem joker og batman. Der er også scener som den i fængslet. 

  Babo27-04-16 11:31

 • ★★★★★★0

  Yiiir, dette kunne blive den bedste Batman-film til dato, men det bliver svært at overgå The Dark Knight Returns og Mask of the Phantasm. Men fedt at Hamill og Conroy er tilbage.

  Zero Cool27-04-16 11:45

 • ★★★★★★0

  The Dark Knight Returns.

  Den var det års gode overraskelse for mig og endte i min top 10 for film det år.

  T. Nielsen27-04-16 12:22

 • ★★★★0

  For satan jeg glæder mig til den, og ikke mindst og se slutningen fremført af Mark Hamill og Kevin Conroy, da den er ret så speciel.

  Synes de har ramt stilen fra tegneserien ret godt.

  Elwood27-04-16 12:42

 • ★★★★★0

  Jeg har også en mistanke om, at dette kan gå hen og blive min favorit Batmanfilm. Hvis ikke "The Lego Batman Movie" tager den pris ;-) 

  Lars!27-04-16 12:55

 • ★★★★1

  Selvom traileren viser, hvordan Blu-ray-udgivelsen kommer til at se ud, så er der endnu ikke kommet en officiel udgivelsesdato.

  Det tætteste vi kommer er release en gang efter Comic Con SD, hvor den vil få premiere først. Så en gang efter 24. Juli

  Elwood27-04-16 20:52

 • 0

  Min yndling er The Red hood (A Death in the Family)  Men TDK returns er super god

  Kay28-04-16 00:11

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen