Trailer: Sidste sansebombarderende trailer til "Batman v Superman"!

Warner har udsendt den sidste eksplosive trailer til "Batman v Superman: Dawn of Justice", der kan ses herunder.

I filmen går Batman til angreb mod Metropolis' hidtil elskede og respekterede beskytter, mens magthaverne forsøger at finde ud af, hvilken type superhelt, verden egentlig har brug for. Men mens Batman og Superman er travlt optaget af den episke kamp imod hinanden, træder en ny og apokalyptisk trussel ind fra mørket og bringer med ét slag menneskehedens fremtidige frie eksistens i større fare end nogensinde før.

Filmen er instrueret af Zack Snyder og har Henry Cavill i rollen som Superman, mens Ben Affleck har taget den mørke kappe på som Batman. Filmen har også Gal Gadot i rollen som Wonder Woman.

De to ikoniske superheltegiganter tørner sammen i biograferne 24. marts.

Kommentarer

Sidste sansebombarderende trailer til "Batman v Superman"!

 • ★★★★1

  Jeg har set traileren et par gange og de ting der virkelig gjorde indtryk på mig er, at vi for første gang ser hvad jeg vil kalde den rigtige Batman på film - scenen hvor han smadrer sig igennem en flok thugs, er næsten taget ud af hvad man ser i tegneserierne, inkl. hans silhuet på vinduet, før han bryder igennem det. Og det hele er tydeligt og ikke shaky cam.

  Affleck er ikke bare Batman, han er The Goddamn Batman.

  Så er det klippet af Wonder Woman der springer i kamp, samt Supermans udtryk, da Batman blokerer hans slag... og så lader de til at have skruet op for farverne i forhold til Man of Steel.

  Bruno11-02-16 18:38

 • ★★★0

  Jeg er langt hen ad vejen enig. Det er også fedt at se en Bruve Wayne med grå stænk i håret.

  Jeg tror dog, jeg får alvorligt svært ved at tage den farverige Wonder Woman seriøst...

  Rasmus Drews11-02-16 18:47

 • ★★★0

  For ikke at snakke om, hvis også Aquaman tropper op med trefork... :/

  Rasmus Drews11-02-16 18:47

 • ★★★★0

  Jeg har intet problem med Wonder Woman. I en verden hvor Thor fungerer på det store lærred, kan Wonder Woman også helt sikkert fungere. :)

  Og det samme kan Aquaman. De figurer er jo hverken mere eller mindre fjollet end en mand der kan skrumpe eller en mand der bliver stor og grøn, når han bliver sur. Det kommer jo kun an på konteksten de bliver brugt i. :)

  Bruno11-02-16 18:52

 • ★★★0

  Muligvis. Jeg syntes, at Thor fungerede glimrende i den første film. Mit indtryk er dog, at Wonder Woman er en relativt uinteressant figur.

  Det skal dog indrømmes, at jeg aldrig rigtig har læst nogen tegneserier med hende, så vidt jeg husker - med undtagelse af måske "Kingdom Come" for 100 år siden. Der er vist noget med, at hun har knalder Superman et par gange...?

  Rasmus Drews11-02-16 18:54

 • ★★1

  Jeg har downloadet alt trailermaterialet til denne film, og regner med at klippe den sammen til fuld længde i løbet af weekenden. Jeg håber på at Nicki kan nå at anmelde det tre timers epos i starten af næste uge, så vi kan få skruet forventningerne lidt ned :-)

  gi-jones11-02-16 19:00

 • ★★★★0

  En del af hendes baggrund går ud på, at hun er opvokset på en ø med amazoner, hvor der ikke er mænd overhovedet. Hun kommer til mændenes verden med en slags fordom om, at mænd er skyld i cirka alt ondt i verden. Så på én måde er hun et feministisk "idol", men samtidig lærer hun også, at tingene ikke er så sort og hvidt, samt at der er kærlighed at finde, hvilket er roden for hele hendes væsen. Så mange af hendes historier går på at se vores verden gennem hendes øjne, på godt og ondt.

  Eller, det er i hvert fald hvad hun er blevet. Hendes oprindelse er lidt.. spøjs. Skrevet af en psykolog, der var med til at lægge basen for løgndetektoren og som levede i et forhold med flere kvinder. Og mange af de tidlige Wonder Woman-historier havde S/M-undertoner.

  Ligesom alle andre figurer, kræver det bare en stærk forfatter til at gøre hende interessant og præcis når det kommer til superheltefilm, er hun jo unik i den forstand, at der endnu ikke har været en kvindelig figur, der kan matche mændene styrkemæssigt.

  Serien der kører med hende nu og som vist er tæt på at blive afsluttet, som er skrevet af Brian Azzarello er virkelig fed og kan anbefales.

  Bruno11-02-16 19:07

 • ★★★0

  Snyder har jo altid holdt sig til forlægget. Endda også for godt. Så ikke underligt at tingene ser lidt tegneserie agtige ud. Det er bare for mit vedkommende ikke nok. Affleck vil helt sikkert være den tredje bedste Batman :) 

  Babo11-02-16 19:06

 • ★★★★0

  Det lader i øvrigt til, at traileren viser det samme klip, som i Empire-billederne, som lægger stærkt op til, at Darkseid er en kommende trussel, måske den der er grunden til at Justice League formes.

  Bruno11-02-16 19:27

 • ★★★0

  Det har du ret i. Men Snyders stil er stadig mere tegneserieagtig og der vil generelt være lidt flere genkendelige elementer, også i Batman vs Superman, selvom den ikke decideret bygget på et forlæg. 

  Jeg skal helt sikkert også se filmen. Men fandt ærligt lidt den druknede i CGI bedømt ud fra diverse (seneste) trailers. Jeg havde set Snyder lave sin version af "Year One" og holde den "nede på jorden". 

  Babo11-02-16 19:32

 • 1

  Som stor fan af tegneseriens Batman er jeg henrykt over denne trailer. Synes tegneserie-Batman ENDELIG lader til at sidde lige i skabet og ser frem til Justice League som filmunivers.

  evermind11-02-16 19:51

 • 0

  Team Batman!

  Essal11-02-16 22:17

 • ★★★★0

  Tja, Snyder kan nogle ting, men jeg ser ikke noget i trailerne indikere, at den også får en emotionel punch, altså udover en pissesur Batman og tilsvarende surmulende Kal-el. Batman er meget andet end punching, han er detektiv, og han er Bruce Wayne, nogle gange playboy, nogle gange idealist, og inderst inde er han naturligvis en traumatiseret dreng, som elsker Gotham. Jeg har mine tvivl til at denne film kommer til at belyse ret meget af dette. Det bliver nok i stedet et overfladisk fokus på karatebatman og hans 1000 gadgets. Men vi får se...

  Riqon11-02-16 23:38

 • ★★★★0

  Riqon, det er jo derfor der laves solofilm, selvfølgelig belyser Batman v Superman ikke ret meget af Batmans dybere personlighed, fordi det er filmen der lægger op til Justice League.

  Efter min mening, er det en glimrende idé at bruge tiden på at præsentere de andre figurer, som ikke før er set i biografudgaver, i stedet for at bruge tiden på Batman. Jo, han er gråhåret og der lader til at have været en Robin, men fra traileren ved vi allerede at han stadig holder til i Gotham og der er nok oss' en god mulighed for, at hans forældre blev skudt i en gyde - den historie som vi allerede har fået fortalt to gange siden 1989. :)

  Bruno11-02-16 23:52

 • ★★★0

  Alt du, som du nævner Riqon, er blevet belyst i Nolans trilogi. Med succes. Synes jeg. Så jeg håber de finder på noget nyt. 

  Babo11-02-16 23:55

 • ★★★★0

  Jeg mente ikke, at vi behøvede en Batman origin-historie. Den kan for min skyld sagtens koges ned til et halvt flashback eller endda en henkastet bemærkning. (Og hold kæft, den var ringe udført i "Gotham".) Jeg tror såmænd også nok, at Batman skal få en del screentime (sandsynligvis mere end Hr. Super). Jeg tror bare, den kommer til at gå med punching og gadgets og derfor bliver lidt uinteressant for mig. Men jeg kan jo bare vente på den næste reboot (eller solofilm, hvis jeg er heldig).

  Riqon12-02-16 08:46

 • ★★★0

  Jeg er ærligt ikke interesseret i vide de samme ting igen, når Nolan skildrede de ting du ridser op, så flot. Så jeg håber vitterligt de satser på andet. 

  Babo12-02-16 09:44

 • ★★★★0

  Hvilket andet (som har relation til Batman naturligvis) Babo?

  T. Nielsen12-02-16 09:49

 • ★★★0

  Det ved jeg ikke. Jeg er ikke en forfatter. Han kunne blot være gammel og bitter :) Men jeg tænker lidt der kan ligge noget i tvekampen mellem Batman og Superman og den magtkamp osv. 

  Babo12-02-16 10:12

 • ★★★★0

  Det er klart at der ikke kommer en originstory igen, vi bliver droppet ned i en tid, hvor Batman har måske 20 års erfaring som superhelt (og i modsætning til Nolans Batman, lader denne ikke til at holde en pause fordi hans kæreste dør :D) - vi kender figurens motivationer og der kommer sikkert bare nogle flashbacks i en eller anden form.

  Men med tanke på, at der tilsyneladende er en død Robin i dette univers, åbenbart bestemt op for, at vi ser ikke bare en ældre Batman, men en mere bitter og hardcore Batman, som stemmer overens med tegneserierne, efter Jason Todd døde. Jeg tror også, at det er grunden til, at man ser at Batman brændemærker skurkene, fordi det er ikke længere nok bare at stoppe dem, men at straffe dem, så der er bestemt en mulighed for, at man bruger tid på at vise hvad Wayne er for en størrelse i den ældre udgave.

  Jeg tror helt sikkert også, at det i højere grad er en historie med mest fokus på Batman og som skrevet før, at Wonder Woman mv. først for alvor dukker op i den sidste del af filmen, og vi først lærer hende at kende i hendes solofilm, som kommer til næste år.

  Udover at Batman nu ser ud til at bevæge sig og slås som den Batman jeg forbinder med tegneserierne, så er jeg enig med Riqon i, at jeg også håber på, at man i højere grad sætter fokus på hans evner som detektiv. Jeg tvivler stærkt på, at det bliver tilfældet i denne film, men som jeg talte med Ruben om tidligere, så ville det faktisk give rigtig god mening, at lave en eller anden filmversion af Hush som den første af Batmans solofilm.

  Og det er jo hvad man kan gøre, når DC starter som de gør, ved at smide os ind i et univers hvor superhelte er veletableret og har eksisteret i en rum tid og hvor man ikke behøver at genforklare Batmans baggrund grundigt.

  Bruno12-02-16 10:37

 • ★★★0

  Jeg synes det virker lidt som Batman har overmenneskelige kræfter hvor skurke flyver 10m bagud. Det ved jeg ikke helt hvad jeg synes om på film. Må tiden vise. Snyder lavede lidt samme nummer med Watchmen. 

  Babo12-02-16 10:53

 • ★★★★0

  Mon ikke de overmenneskelige kræfter kan koges ned til teknologi. Jeg tror, de prøver at gøre ham lidt til DC's IronMan. En kynisk og rig playboy med en masse lir.

  Riqon12-02-16 11:33

 • ★★★0

  Ja det kan være. 

  Babo12-02-16 11:34

 • ★★★0

  Jeg syntes også, det virkede lidt voldsomt, at han kunne kaste med skurkene, så de ødelagde muren og slog hul i gulvet :)

  Riqon: Helt sikkert, når han får sin "kampdragt" på, men her er der (som jeg ser det) ikke noget, der tyder på, han har andet end sin normale dragt på.

  Rasmus Drews12-02-16 11:35

 • ★★★★0

  Hvem ved hvad hans "normale" dragt er i stand til.. 

  Riqon12-02-16 11:37

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen