Trailer: Sidste sindssyge trailer til "Jackass Forever" er spækket med vilde vovestykker

Giftige slanger og edderkopper, slag i hovedet og testiklerne, eksplosioner, elektrisk stød og livsfarlige toiletter – ja, der er så absolut tale om en "Jackass"-film!

Vi er nu blot en lille måneds tid fra biografpremieren på "Jackass"-holdets fjerde spillefilm – og den første af slagsen i hele tolv år: "Jackass Forever".

Forleden udsendte Paramount Pictures en ny trailer, som introducerede flere af de nye (dum)dristige sjæle, som slår gækken løs i "Jackass Forever" sammen med gamle kendinge som Johnny Knoxville, Steve-O, Chris Pontius og Jason 'Wee Man' Acuña.

Læs også: Jackass-holdet har haft hospitalsregninger for mere end 150 millioner kroner!

Og blot få dage senere har filmselskabet nu udsendt en angiveligt sidste forsmag på den herligt usmagelige film, som med sikkerhed vil få os til at til at græmmes og grine til den helt store guldmedalje.

Instruktøren bag det oprindelige tv-program og de tidligere film, Jeff Tremaine, sidder nok en gang i instruktørstolen, mens den Oscar-belønnede filmmager Spike Jonze ("Her", "Being John Malkovich") også har udtænkt flere af den nye films vovestykker og optræder foran kameraet.

"Jackass Forever" udkommer i de amerikanske biografer den 4. februar, og såfremt de danske biografer snart åbner dørene igen, så kan den formentlig også ses herhjemme deromkring. Den nyeste trailer kan ses her:

Kommentarer

Sidste sindssyge trailer til "Jackass Forever" er spækket med vilde vovestykker

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen